Sudjelovalo je 20 ekipa

FOTO HRK Gorica još jednom dobar domaćin, 250 mladih rukometaša provelo vikend u igri i druženju

Ovogodišnji pobjednici su ŽRK Udarnik u mini rukometu, HRK Gorica kod dječaka 2012. godišta, RK Sloga Sveta Nedelja bila je najbolja u 2013. godištu i RK Sisak kod kadeta
20240908_165316

U organizaciji HRK Gorice proteklog vikenda odigran je 14. rukometni turnir koji je u tri dana okupio mlade rukometaše u četiri uzrasne kategorije. Ukupno je nastupilo 20 ekipa s više od 250 mladih rukometaša od mini rukometa do kadeta.

-Bila su to tri dana prekrasnog druženja mladih rukometaša, njihovih roditelja, trenera, sportskih djelatnika i svih onih koji vole sport i rukometnu igru. Natjecanje u Gradskoj sportskoj dvorani prošlo je u sportskom ozračju. Bilo je pobjeda, smijeha, suza radosnica pa i pokoja suza koja je izražavala tugu- o turniru će tajnik klub Hrvoje Pekera.

Ovogodišnji pobjednici bili su ŽRK Udarnik u mini rukometu, HRK Gorica kod dječaka 2012. godišta, RK Sloga Sveta Nedelja bila je najbolja u 2013. godištu i RK Sisak kod kadeta.

-Pehari su podijeljeni, ekipe ih s ponosom nose u svoje klubove i gradove, a mi se već sada veselimo i pripremamo za sljedeći, 15. po redu VG turnir za kojeg vjerujemo da će biti s još više ekipa na više rukometnih borilišta. HRK Gorica se zahvaljuje svima koji su pomogli u organizaciji turnira, svim volonterima te pojedincima i ekipama na izuzetno sportskom ponašanju. Lijep pozdrav do sljedećeg druženja!- poručio je Pekera za kraj.

Sport
Velika Gorica