Za djecu od 3 do 12 godina

VIDEO/FOTO Tinker Labs u Velikoj Gorici otvorio vrata, još uvijek možete prijaviti svoje dijete

U potrazi ste za izvanškolskom aktivnošću za svoje dijete? Jeste li čuli za Tinker Labs u Velikoj Gorici?
20240825_201051

Tinker Labs Hrvatska u nedjelju, 25. kolovoza otvorio je svoja vrata u Velikoj Gorici na adresi Trg kralja Tomislava 28.

-Naša škola nudi inovativan i zabavan pristup učenju kroz praktične eksperimente i projekte. Pridružite nam se i otkrijte svijet znanosti!- poručuje Ana Pavić, majka troje djece i učiteljica razredne nastave s iskustvom rada u školi te certificirana učiteljica Tinker Labsa, koja se odlučila na otvaranje podružnice u Velikoj Gorici.

-Kao majka troje male znatiželjne djece, odlučila sam postati dio Tinker Labs priče. Smatram da u Velikoj Gorici nema dovoljno znanstvenih radionica kakve provodimo u Tinkeru, a današnjoj djeci uvelike nedostaje praktičnog rada vlastitim rukama i učenja kroz igru, pa mislim da je Tinker za svako dijete pun pogodak. Cilj mi je u svakom djetetu probuditi onog malog znanstvenika koji spava u njima i pružiti im već od najranije dobi STEAM obrazovanje!- otkrila nam je Ana Pavić, koja je odlučila velikogoričkim mališanima ponuditi jednu sasvim novu i zanimljivu aktivnost.

Programi koji se provode osmišljeni su za djecu od 3 do 12 godina, a sve potrebne informacije mogu se pronaći ovdje.

– Učenje je najučinkovitije kad je zabavno. Posebno ako je to na našem novom tečaju za trogodišnjake! U Tinker Labsu mali znanstvenici uče kroz igru i praktične eksperimente. Razvijamo njihovu kreativnost, kritičko razmišljanje i ljubav prema znanosti. Prijavite svoje dijete već danas!- naglašava Ana Pavić.

Događanja
Velika Gorica