Šum u komunikaciji

OPG Pancirov ne brani naslov na Turopoljskoj malonogometnoj ligi, doznajemo razloge

O razlozima odustajanja na ligi obavijestio nas je Marko Pancirov
betonac_vg-737×437 Foto: Trofej Dinamo

Sinoć smo najavili kako Futsal Gorica danas u Cvjetnom naselju kreće s trećim izdanjem Turopoljske malonogometne lige na kojoj je trebalo sudjelovati 10 momčadi. No, kako nas je izvijestio Marko Pancirov, njegova momčad OPG Pancirov, koja je lani osvojila naslov prvaka obavijestila je organizatora kako neće sudjelovati na ovogodišnjoj ligi, zbog čega mu je još čudnije kako su se našli u ždrijebu.

-Poštovani, u tekstu pod naslovom “Kreće treće izdanje Turopoljske malonogometne lige” izašla je informacija da OPG Pancirov brani naslov kao prošlogodišnji pobjednik te da nastupa u skupini s ekipama Šiljakovina i Lukavec. Osobno sam obavijestio organizatora turnira na Veliki petak, odnosno mjesec dana prije početka turnira, da moja ekipa nije u mogućnosti braniti naslov prošlogodišnjeg pobjednika. Stoga mi nije jasno kako je ime moje ekipe ušlo u ždrijeb i zašto se barata mojim imenom na način za koji nema potrebe.

Želim naglasiti da žalim što ne možemo nastupiti i braniti osvojenu titulu i da sam na vrijeme obavijestio organizatora o tome te ovim priopćenjem želim zaštititi svoje ime budući da i u budućnosti želim sudjelovati u sportskim manifestacijama našeg grada kao korektan i odgovoran član naše zajednice- istaknuo je u svom priopćenju Marko Pancirov.

 

Sport
Velika Gorica