Dvoje novooboljelih na području Zagrebačke županije

Po 15 oboljelih evidentirano je u Svetoj Nedelji i Velikoj Gorici, 14 u Zaprešiću, 9 u Dugom Selu, 3 u Svetom Ivanu Zelini, 2 u Samoboru i Ivanić-Gradu, te po jedan u Vrbovcu i Jastrebarskom
coronavirus-thumb-img

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije danas do 11:00 sati evidentirane su 62 osobe kojima je dokazana bolest uzrokovana novim koronavirusom.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije ima 8 ispostava na svom području. Svaka ispostava obrađuje podatke za grad sjedište ispostave i okolne općine. Grad Sveta Nedelja jedini je grad koji nema svoju ispostavu, već se podaci obrađuju u Ispostavi Samobor. 

Po 15 oboljelih evidentirano je u Svetoj Nedelji i Velikoj Gorici, 14 u Zaprešiću, 9 u Dugom Selu, 3 u Svetom Ivanu Zelini, 2 u Samoboru i Ivanić-Gradu, te po jedan u Vrbovcu i Jastrebarskom.

-Pozivamo stanovnike Zagrebačke županije da poštuju upute Stožera civilne zaštite RH jer jedino odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana- poručili su iz županijskog Stožera.

Hrvatska
Ostalo
Zagrebačka županija