VIDEO/FOTO: Ban Jelačić poveo, Naftaš Ivanić do boda u Vukovini

Susret u Vukovini između Bana Jelačića i Naftaš Ivanića završio je 1:1
DSC_8616

Zanimljiva i neizvjesna utakmica odigrana je u Vukovini gdje je domaći Ban Jelačić ugostio Naftaš Ivanić, koji je na ovo gostovanje došao s nizom od devet uzastopnih utakmica bez poraza, dok je Ban Jelačić bez poraza u posljednje četiri utakmice. Nadali su se u domaćim redovima da mogu prekinuti gostujući niz te učiniti završnicu jesenskog dijela prvenstva još uzbudljivijom.

Bili su na dobrom tragu, jer golom Josipa Miletića iz 16. minute imali su vodstvo, koje su gosti iz Ivanić-Grada do odlaska na odmor sasvim zasluženo anulirali. U završnici prvog dijela igrači Naftaš Ivanića bili su daleko opasniji i kvalitetniji, a svoju su inicijativu okrunili golom Tea Brkića u 38. minuti. Imali su još prilika, no mreža domaćeg vratara Sakača ostala je netaknutom do kraja susreta.

Štoviše, Sakač je u nastavku susreta s tri lijepe intervencije spriječio gostujuće vodstvo, dok je pak s druge strane najbolju priliku za Ban Jelačić imao Antoni Prizmić kada je sam izbio na vratara Banovića, koji je iz tog susreta izašao kao pobjednik, jer je obranio njegov udarac.

Iako su gosti u posljednjih desetak minuta imali brojčanu nadmoć zbog isključenja Josipa Mihanovića koji je zaradio dva žuta kartona, rezultat je ostao nepromijenjen, a podjelom bodova kao najrealnijim ishodom složila su se oba trenera.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 12. KOLO
NK BAN JELAČIĆ – ŠNM NAFTAŠ IVANIĆ 1:1 (1:1)
STRIJELCI: 1:0 Miletić (16), 1:1 Brkić (38)
NK BAN JELAČIĆ: Sakač, Rovišan (od 58. A. Nikić), Landeka, Krasnić (od 46. Harambašić), Maslač, Memić, Mihanović, M. Nikić, Miletić, Čumpek, Prizmić. TRENER: Stefan Rajić
NK NAFTAŠ IVANIĆ: A. Banović, Čuni, Tsutida, Krsnik, Kletečki (od 67. Roganović), Sabolić, Rekavić, Miličević, Vrdoljak (od 69. D. Banović), Brkić (od 74. Slivar), Sabljak. TRENER: Zlatko Koletić

Grad
Hrvatska
Ivanić-Grad
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija