Novi zapleti u “Tri, dva, jedan-ho, ho, ho!”, Božidar je napustio show uz Špičekovu pratnju

Njegovom timu došla je nova pomoć
dizajn-bez-naslova-59 RTL.hr

Nakon tri duga dana u kojima je unosio nemir u tim Nesalomljivi, Božidar je napustio show Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!

Timovi su u 90 minuta morali pripremiti i rekonstruirati zadano glavno jelo s prilogom – punjenu pureću roladu u umaku od pečene paprike, popečke od buče te kuhani šenon, te čak tri deserta – jabuke u šlafroku s kremom od vanilije, hladni desert od mascarpone sira s višnjama te clafoutis pitu s jabukama- 24 sata.

Zbog puno zadataka, a malo vremena sve radne jedinice su bile u kaosu, a najveći je ipak bio u timu Nesalomljivi. Naime, Božidar je odlučio štrajkati te je odbio kuhati s Ivanom i Lukrecijom.

– Ja večeras neću kuhati! To nije moj nivo. Ja kad kuham sam, onda napravim za deset, ali kad me drugi neće slušati, onda neka rade sami – rekao je Božidar pa ga je Tomislav Špiček, uz dopuštenje ostalih natjecatelja u timu, zamolio da napusti set.

Božidar je neko vrijeme stajao po strani i nije htio sudjelovati pa je Špiček pitao njegov tim mogu li bez njega, na što su oni rekli da mogu i da je odlazak Božin izbor na koji oni ne mogu utjecati. Zatim je pitao Božidara želi li uistinu napustiti show, a on je odgovorio da želi. Kada je odlazio, mahnuo je kandidatima.

Hrvatska
Show