Europski Dinamo stiže u Veliku Goricu, Gorica se nada čudu i protiv najboljega želi pokazati najbolje izdanje

Sutrašnja utakmica na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici igra se od 21,05 sati
DSC_7879

Ante Čačić se vraća na mjesto svoga početka u aktualnom mandatu na klupi Gorice. Proljetos je baš uoči gostovanja Dinama u Velikoj Gorici zamijenio Željka Kopića na Modroj klupi. U tom trenutku privremeno, da odradi pet kola i spasi stvari. Čačić je odveo Dinamo do naslova i dobio mogućnost da povede momčad u novu sezonu.

Sve ostalo je povijest. Tribine i navijači su ga otpisivali, no Čačić se nije dao i odveo je Dinamo do Lige prvaka i najvećeg skalpa u novijoj klupskoj povijesti. U utorak je na Maksimiru “pao” Chelsea, a već sutra Čačićeve trupe dolaze u Veliku Goricu.

Nikada u svojoj prvoligaškoj eri HNK Gorica nije stajala lošije uoči dolaska Dinama, nego što je slučaj ovoga puta. Momčad je u seriji od tri uzastopna poraza, a ovako mršavom bodovnom ulovu – prikupljeno je svega pet bodova nisu se nadali niti najgori pesimisti. “Može li Dinamo biti prekretnica?”, glavno je pitanje koje se može čuti u goričkim sportskim krugovima.

Malo tko se nadao da Dinamo može ugroziti engleskog velikana pa je u tome uspio, a upravo vođeni tom mišlju utakmicu su najavili trener Igor Angelovski i Krešimir Krizmanić, kojem će sutrašnja utakmica biti 73 u goričkom dresu.

Trener Igor Angelovski debitira pred domaćom publikom

-Nedostaje nam taj jedan pozitivni rezultat, no ja se nadam da će on doći što prije. Kada dolazi Dinamo, tada je i naša motivacija na najvišoj mogućoj razini. Upravo protiv najboljeg želimo pokazati najbolje izdanje. U svijetu nogometa se može igrati protiv svakoga i zato je nogomet interesantan, jer onaj koji uoči utakmice nije favorit ima šansu iznenaditi suparnika- najavio je trener Igor Angelovski, čestitavši Dinamu na velikom uspjehu koji su postigli ovoga tjedna u Ligi prvaka.

-Kada dolazi Dinamo ne treba ti veća motivacija. Svi jedva čekamo da istrčimo na stadion. Iz njihove utakmice s Chelseajom možemo izvući pouku da s pravim stavom i gardom sve je moguće- kazao je Krizmanić.

Krešimir Krizmanić još uvijek čeka na prvi gol u goričkom dresu

Sutrašnja utakmica na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici igra se od 21,05 sati.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija