fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Požar kuće

Za požar drvene kuće u Velikoj Hrastilnici krive su neispravne električne instalacije u predjelu ploče s osiguračima. Pokazao je to jučer obavljen očevid.

Požarom je inače, u potpunosti izgorjela drvena kuća kojom se koristi 81-godišnjak.

Objavljeno u Križ

Iz zasad neutvrđenog razloga, u subotu u kasnim večernjim satima izbio je požar na drvenoj kuću koju koristi 81-godišnjak. Iako su vatrogasci ugasili požar, spasa kući nije bilo te je ista u potpunosti izgorjela.

Očevid će se obaviti danas.

Objavljeno u Križ

Zbog tehničke neispravnosti električnog bojlera izbio je požar u Posavskim Bregima u kući 73-godišnjaka, koji se proširio na kuhinjske elemente. Brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen, a kako javljaju iz Policijske uprave zagrebačke ozlijeđenih osoba nije bilo.

Šteta koja je nastala iznosi oko 50 tisuća kuna.

Objavljeno u Ivanić-Grad

U obiteljskoj kući u Drenčecu nedaleko Sesveta jutros oko pet sati izbio je požar u kojem je smrtno stradala jedna osoba. Policijski očevid je u tijeku, nakon čega će biti poznat uzrok požara.

 

Objavljeno u Grad Zagreb

U zagrebačkom naselju Trnovčica u Božjakovinskoj ulici izbio je požar na krovištu dviju obiteljskih kuća. Brzom intervencijom vatrogasaca požar je ugašen, a nakon očevida bit će poznat uzrok požara, u kojem osim materijalne štete nije bilo drugih posljedica.

 

 Borna Filić/ PIXSELL

 

Objavljeno u Grad Zagreb

U naselju Kozari putevi noćas je došlo do požara kuće, u kojem je jedna osoba poginula, dok je druga prevezena u bolnicu.

Više informacija o ovom događaju bit će poznato nakon policijskog očevida, koji je još uvijek u tijeku.

Objavljeno u Grad Zagreb

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti