fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Martin Sinković

Gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec primio je sinoć zlatnog hrvatskog veslača, Martina Sinkovića, koji je zajedno s bratom Valentom, jedan od sinonima svjetskog veslanja. Svoju neprikosnovenost ovaj veslački dvojac potvrdio je na i ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u bugarskom Plovdivu, gdje su osvojili svjetski naslov u dvojcu bez kormilara.

Gradonačelnik Dario Zurovec ovom je prilikom još jednom čestitao Martinu na sjajnom uspjehu, poželjevši njemu i bratu nastavak takvih rezultata i na budućim natjecanjima. Za postignute rezultate od strane Grada, Martin je nagrađen priznanjem, ali novčanom nagradom od 15 tisuća kuna.

Ostavši iznenađen dobivenom nagradom, Martin se zahvalio Gradu i gradonačelniku na svemu, istaknuvši kako su sljedeći korak Olimpijske igre u Tokiju.

Objavljeno u Sveta Nedelja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti