fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Kurbla

Pobjednički trofej i 4 tisuće kuna u veteranskoj konkurenciji Drvenkarova memorijala osvojila je momčad Kurble. Oni su u finalnom susretu nakon udaraca sa sedam metara svladali CB Donitej, nakon što je susret u regularnom vremenu završio rezultatom 2:2.

Momčad Kurble preko Rizvana i Kraljevića zarana je povela s 2:0, no konobari Doniteja preko Pape i Gabuda vraćaju stvari na početak te odvode susret na lutriju sedmeraca gdje su s(p)retniji bili igrači Kurble, koji su se na kraju radovali. Treće mjesto u veteranskoj konkurenciji pripalo je CB Mozart Videomix koji je s 2:1 bio uspješniji od Pacijenata.

Pobjednička momčad u svojim je redovima ima i dva najbolja pojedinca; vratara Blaževića te igrača Cebocija, dok je najbolji strijelac bio Belošević.

REZULTATI ZAVRŠNICE:
POLUFINALA: CB Donitej – Pacijenti 9:2, CB Mozart Videomix – Kurbla 1:3
ZA TREĆE MJESTO: Pacijenti -CB Mozart Videomix 1:2
FINALE: CB Donitej – Kurbla 2:2 (3:5- 7m)

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti