fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Kazalište Škrabe

U župnoj crkvi svetog Nikole biskupa u Jastrebarskom uoči blagdana Tri kralja, treću godinu zaredom održan je božićni poetsko-glazbeni program "Hote o ljudi sim". U organizaciji jaskanske župe, Ogranka Matice hrvatske u Jastrebarskom i Kazališta Škrabe, program nazvan po drevnoj jaskanskoj božićnoj pjesmi okupio je raznovrsne izvođače i veliki broj posjetitelja.

Svi su uživali u jedinstvenom umjetničkom doživljaju, uz nastupe Župskog crkvenog zbora svetog Nikole biskupa pod vodstvom sestre Paule Puzjak, vrsnih pjevača i tamburaša KUD-a Desinec, malih i velikih glumaca Kazališta Škrabe te Gradskog pjevačkog društva "Javor" sa solisticom Ljubicom Nikolić, pod ravnanjem Elizabete Skobe. Crkveni zbor na orguljama je pratio velečasni Ivan Bingula, a nastupili su i profesorica flaute Iva Zbožinek Janušić, profesorica glasovira Elizabeta Skobe te mlada violinistica Ana Paula Lovretin.

Želja organizatora je ovim programom uljepšati i produžiti božićno razdoblje te sačuvati od zaborava drevne običaje, pjesme i napjeve, pobuditi nostalgiju za starim sretnim vremenima i ljudima kojih više nema. Posjetitelji su mogli saznati zanimljivosti iz povijesti crkve svetog Nikole biskupa, ali i o karakterističnom prigorskom običaju ophoda "zvjezdara".

Održavanje programa pomogli su Zagrebačka županija i Grad Jastrebarsko, a prisutni su srdačno pozdravili zamjenika župana Hrvoja Frankića. Na kraju je prisutne pozdravio te im čestitao Božić i blagdan Tri kralja mons. Josip Baloban, a svi izvođači zajedno s oduševljenim posjetiteljima zapjevali su hrvatsku božićnu himnu "Narodi nam se kralj nebeski".

Objavljeno u Događanja
Nedjelja, 02 Prosinac 2018 12:32

FOTO: "Zemlja Čudesa" oduševila

Čudesna glazbena bajka"Zemlja Čudesa", najnovija predstava Nine Škrabea i Kazališta Škrabe, premijerno je izvedena krajem prošlo mjeseca u Jastrebarskom. Sve tri premijerne izvedbe ispunile su dvoranu jaskanskog Doma kulture do posljednjeg mjesta, a gledatelji su s oduševljenjem pozdravili veliki ansambl glumaca, pjevača i plesača koji su ih odveli u Zemlju Čudesa te im dočarali uzbudljivi život Alise, Šašavog Klobučara, Ožujskog Zeca i njihovih prijatelja.

Režiju "Zemlje Čudesa" potpisuje Klementina Škrabe, a u njoj je nastupilo 60-ak malih i malo većih glumaca, uglavnom polaznika osnovnih škola s područja Jastrebarskog, Klinča Sela, Krašića i Samobora. Na "daskama koje život znače" pridružili su im se već iskusni glumci, srednjoškolci i studenti, koji su svoje prve glumačke korake napravili u "O'Kaju" (2011) i "Knjizi o džungli" (2012) te od tada kontinuirano nastupaju u svim predstavama Kazališta Škrabe.

Za koreografiju i scenski pokret u "Zemlji Čudesa" zaslužna je zagrebačka koreografkinja i plesna pedagoginja, voditeljica Studija Lepeza Ida Benčik, kostime je osmislila i izradila modna dizajnerica Maria Špikić, a scenografiju potpisuje prof. Ivana Strmečki Vučina. Asistentica redateljice je Margareta Škrabe, ton-majstori su Dominik Sečen i Marija Škrabe, za rasvjetu i svjetlosne efekte pohvale idu Ivici, Krešimiru i Dominku Batušiću te Noelu Reškovcu,a sve se odvijalo pod umjetničkim vodstvom Nine Škrabea. Dio scenografije za ovu predstavu oslikao je nedavno preminuli jaskanski slikar Josip Košćak, a kazalištarci su predstavu posvetili Ivici Dadi Tadiću (1938-2018),"legendarnom novinaru, karikaturistu i scenografu jaskanskog kazališta, Marincu, Amigu i Kauboju koji nas je napustio ove godine i sada nas čeka s one strane duge, na kraju mjesečeve rijeke - u Zemlji Čudesa."

Nino Škrabe, koji tijekom 2018. godine slavi 50 godina kontinuiranog umjetničkog djelovanja, o svojoj novoj predstavi kaže: "Oduvijek sam volio pisati za određenu kazališnu družinu i za određene glumce. Tako je bilo i ovaj put. Oduševio me nesvakidašnji žar i trud ovih naših mladih i najmlađih, velikih, malih i najmanjih glumaca pa sam s velikim zadovoljstvom pisao "Zemlju Čudesa" baš za njih, po njihovoj mjeri. S radošću sam zatim sa strane promatrao kako se moji pisani junaci u njihovoj izvedbi pretvaraju u žive, stvarne osobe."

Brojne gledatelje oduševio je glumački zanos mladih glumaca, a najmlađi gledatelji jedva su dočekali poziv redateljice Klementine Škrabe da se na kraju svake premijerne izvedbe na pozornici upoznaju i slikaju s glumcima iz predstave.

 

Objavljeno u Događanja
Petak, 16 Studeni 2018 14:27

"Zemlja Čudesa" u Jastrebarskom

Najnovija predstava Nine Škrabea, čudesna glazbena bajka "Zemlja Čudesa", u Domu kulture Jastrebarsko premijerno će se moći pogledati u petak 23., subotu 24. i nedjelju 25. studenoga u 20 sati.

Režiju "Zemlje Čudesa" potpisuje Klementina Škrabe, a u njoj će nastupiti 60-ak malih i malo većih glumaca, uglavnom polaznika osnovne škole s područja Jastrebarskog, Klinča Sela, Krašića i Samobora. Na "daskama koje život znače" pridružit će im se već iskusni glumci, srednjoškolci i studenti, koji su svoje prve glumačke korake napravili u "O'Kaju" (2011) i "Knjizi o džungli" (2012) te od tada kontinuirano nastupaju u svim predstavama Kazališta Škrabe. "Zemlja Čudesa" temeljena je na romanima Lewisa Carrolla o djevojčici Alisi. Ova jaskanska verzija pokazat će potpuno novi pogled na taj klasik svjetske književnosti, a neće nedostajati ni pjevačkih i plesnih točaka.

-Oduvijek sam volio pisati za određenu kazališnu družinu i za određene glumce. Tako je bilo i ovaj put. Oduševio me nesvakidašnji žar i trud ovih naših mladih i najmlađih, velikih, malih i najmanjih glumaca pa sam s velikim zadovoljstvom pisao "Zemlju Čudesa" baš za njih, po njihovoj mjeri. S radošću sam zatim sa strane promatrao kako se moji pisani junaci u njihovoj izvedbi pretvaraju u žive, stvarne osobe- o svojoj novoj predstavi će Nino Škrabe, koji tijekom cijele 2018. godine slavi 50 godina kontinuiranog umjetničkog djelovanja.

Ulaznice za premijerne izvedbe "Zemlje Čudesa"  možete po cijeni od 20 kuna nabaviti u Pizzeriji Erdödy u Jastrebarskom od ponedjeljka, 19. studenoga.

Objavljeno u Događanja

Kazalište Škrabe, koje djeluje u sklopu udruge Kreativni studio Zvrk, prošle je godine započelo s organizacijom Ljetnog kazališnog kampa, kojim tijekom ljeta svojim vjernim glumcima, ali i nekim novim ljubiteljima kazališta, pruža uživanje u svijetu kazališta za vrijeme ljetnih školskih praznika. Kamp je prvenstveno namijenjen učenicima osnovne i srednje škole koji mogu, ali i ne moraju imati prethodnog kazališnog iskustva.

Ljetni kazališni kamp "Hawk City 2018" održan je krajem kolovoza, i to pod nazivom "Čarobna čajanka u Zemlji Čudesa". Tom su prigodom mali i malo veći glumci mogli sudjelovati u radionicama koje je vodila ugledna književnica i pjesnikinja Sonja Zubović, a pomagale su joj redateljica Klementina Škrabe i glumica Ornela Rodić. Svi sudionici uživali su u prigodnoj vrtnoj čajanci. Održane su radionice "Vrelo zavičaja" te "Poezija to-go".

Mladi jaskanski "kamperi" razgovarali su o praznicima i kazališnim pustolovinama koje ih uskoro očekuju, predstavili su svoje omiljene knjige, smišljali su likove i poglavlja prave pravcate knjige, a neki od njih napisali su i vrlo zanimljive pjesme. 

Nova sezona Kazališta Škrabe kreće uskoro, a započet će upisima novih glumaca, ponovnim susretom s onim starima, skorašnjom premijerom predstave "Zemlja Čudesa" te novim izvedbama hit-predstave "Oko jedne hiže". 

 

 

Objavljeno u Događanja

U organizaciji Kreativnog studija Zvrk, Ogranka Matice hrvatske u Jastrebarskom i Kazališta Škrabe, u Jastrebarskom je pred velikim brojem posjetitelja u suradnji s udrugom "Srce za Afriku" predstavljena knjiga Željka Garmaza "Fra Vjeko Ćurić – svetac našeg doba".

Program je održan u franjevačkoj ckrvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Jastrebarskom, uz svesrdnu pomoć gvardijana jaskanskog franjevačkog samostana, patera Velimira Tomaškovića, a započeo je misnim slavljem. Misu je predvodio fra Ivica Perić, misionar u Ruandi, a misno slavlje je na orguljama uljepšala mlada Lucija Hodak.

Nakon mise glumica Kazališta Škrabe Ornela Rodić upoznala je prisutne s poviješću drevnog jaskanskog franjevačkog samostana i crkve, dok je predsjednica jaskanskog ogranka Matice hrvatske Klementina Škrabe zahvalila na dolasku čelnim ljudima udruge "Srce za Afriku", Maji Sajler Garmaz i Željku Garmazu, s kojima su Jaskanci započeli suradnju i prijateljstvo u ožujku 2017. godine. Tada je za potrebe "Srca za Afriku" u Jaski izuzetno uspješno održana akcija "Jaska za Afriku" u sklopu koje je i odigrana predstava "Velika tajna Sherlocka Holmesa", a sredstva prikupljena od prodaje ulaznica uplaćena su na račun "Srca za Afriku". 

O knjizi "Fra Vjeko Ćurić – svetac našeg doba" govorili su autor Željko Garmaz i nasljednik fra Vjeke u misiji Kivumu u Ruandi, fra Ivica Perić, "lokomotiva" svih aktivnosti i projekata kojima se ostvaruje san pokojnoga fra Vjeke Ćurića, a koji siromašnoj djeci u Ruandi omogućavaju obrazovanje i daju šansu za bolji život. Prisutni su mogli pogledati i dokumentarni film o životu u toj misiji autora Dine Senčara.

Knjiga Željka Garmaza - "Fra Vjeko Ćurić – svetac našeg doba" govori o misionaru franjevcu koji je tijekom strašnog ruandskog rata od smrti spasio više od 100.000 ljudi, zbog čega je proglašen afričkim Oscarom Schindlerom. Nažalost, fra Vjeko je ubijen u teškom razdoblju ruandskoga poraća, a njegov san o omogućavanju školovanja za tisuće siromašne djece nastavio je slijediti misionar fra Ivica Perić, koji je preuzeo župu Kivumu u Ruandi prije 28 godina. Na knjizi je Željko Garmaz radio više od godinu dana. U potrazi za zanimljivostima iz fra Vjekina života obišao je desetak zemalja i razgovarao s više od 50 fra Vjekinih suvremenika. Kompletan prihod od prodaje knjige bit će iskorišten za daljnju izgradnju kompleksa "Centar Otac Vjeko" u Ruandi, posebice za učenički dom, kao i za tople obroke siromašnih učenika, kojih je sada u okviru centra gotovo 700.

U Jastrebarskom je za "Srce za Afriku", točnije za potrebe rada "Centra Otac Vjeko" u Ruandi od prodaje knjige, suvenira i milodara na blagdan Gospe od anđela prikupljeno 4.512,40 kuna.

Svoje donacije "Srcu za Afriku" možete uplatiti na IBAN HR7725000091101366453, knjigu I razne afričke suvenire koji se izrađuju u "Centru Otac Vjeko" možete kupiti preko maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili web-stranice: http://vjeko-rwanda.info.

Objavljeno u Događanja

Ovoga će se ljeta po drugi put u Jastrebarskom, u organizaciji Kazališta Škrabe, održati Ljetni kazališni kamp Hawk City. Kazalište Škrabe, koje djeluje u sklopu udruge Kreativni studio Zvrk, prošle je godine započelo s ovim uspješnim projektom, kojim je usred ljeta svojim vjernim glumcima, ali i nekim novim ljubiteljima kazališta, pružilo uživanje u svijetu kazališta za vrijeme ljetnih školskih praznika. Kamp je prvenstveno namijenjen učenicima osnovne i srednje škole koji mogu, ali i ne moraju imati prethodnog kazališnog iskustva.

Kamp će se ove godine na više lokacija u Jastrebarskom održati od 6. do 14. kolovoza, a upisi i prvo "kazališno kampiranje" bit će u ponedjeljak, 6. kolovoza u 20 sati u jaskanskoj kazališnoj dvorani (Dom kulture Jastrebarsko/kino). Prijave za Kamp primaju se do nedjelje, 5. kolovoza na mail-adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Upisnina je 100 kuna, a iskaznica koju će svi upisani dobiti bit će ulaznica za sve aktivnosti koje će se provoditi u sklopu Kampa.

Ove godine Ljetni kazališni kamp Hawk City nudi više različitih sadržaja pa će tako u sklopu Kampa Klementina Škrabe (voditeljica i redateljica) i Ornela Rodić (glumačka prvakinja) voditi satove glume, probe za nove predstave Kazališta Škrabe, kazališne pustolovine na svježem zraku te pripremu kazališnih prizora za izvođenje na završnoj svečanosti Kampa. U Kampu će se naći i dva nova programa: ugledna književnica i pjesnikinja Sonja Zubović upoznat će mlade kampere s kreativnim pisanjem u sklopu projekta "Vrelo zavičaja" te s čarima poezije u sklopu projekta "Poezija to-go". "Vrelo zavičaja", program kojem je cilj potaknuti čitanje i kreativno pisanje kod djece i mladih održat će se u suradnji s Ogrankom Matice hrvatske u Jastrebarskom, a sve popularniji program "Poezija to-go" u suradnji s Umjetničkom organizacijom Tekston. Radionice scenskog pokreta, plesa i koreografije vodit će stalna suradnica Kazališta Škrabe, voditeljica Plesnog studija Lepeza iz Zagreba Ida Benčik.

Ovaj se Kamp održava se uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Zagrebačke županije, a u Kazalištu Škrabe nadaju se kako će postati jednog dana postati i brandom grada.

Objavljeno u Događanja
Petak, 15 Lipanj 2018 16:04

Kazalište Škrabe na zasluženom odmoru

Brojne glumice i glumci Kazališta Škrabe završili su ovogodišnju kazališnu sezonu s dva događanja - završnom produkcijom te nastupom na predstavljanju knjige "U Plavom podrumu" Nine Škrabea.

Mladi kazalištarci u protekloj sezoni bili su jako vrijedni

Duge ljetne mjesece prošle su godine kazalištarci provodili na Ljetnom kazališnom kampu "Hawk City 2017". Nastupili su na Božićnom Karaoke Partyju u prosincu 2017. te na božićnom poetsko-glazbenom programu "Hote o ljudi sim" u jaskanskoj župnoj crkvi svetog Nikole biskupa početkom siječnja 2018.

Pod vodstvom redateljice Klementine Škrabe održali su brojne probe teksta, scenskog pokreta, plesa i pjevanja za predstavu "Zemlja Čudesa". Glumili su u novoj predstavi "Oko jedne hiže" u izvedbi odraslog ansambla Kazališta Škrabe u ožujku ove godine. U travnju se održala radionica oslikavanja scenografije za predstavu "Zemlja Čudesa" koju je vodila scenografkinja Ivana Strmečki Vučina, a mladi glumci nastupili su i na poetsko-glazbenom programu "Svetom Duhu na čast" u svibnju 2018. 

Na jesen premijera „Zemlja Čudesa“

Plesne, pjevačke i glumačke dijelove predstave "Zemlja Čudesa" koju će premijerno izvesti na jesen pokazali su svojim roditeljima, braći i sestrama na završnoj produkciji, na kojoj su zasjali u kostimima koje je osmislila i izradila Maria Špikić, dok je dio rekvizita napravila Maja Vidaković. Ansambl "Zemlje Čudesa" oduševio je brojnu publiku na predstavljanju knjige "U Plavom podrumu" umjetničkog voditelja jaskanskog kazališta Nine Škrabea, koji ove godine slavi 50. godišnjicu svog umjetničkog djelovanja. Stariji kazalištarci su u "Plavom podrumu" pročitali dijelove kritika tekstova objavljenih u knjizi, a oni malo mlađi izveli su pjesmu i ples iz svoje nove predstave. Šašavog Klobučara odigrao je mladi glumac Noa Ciban. 

Napomenimo još da je sve koreografije za "Zemlju Čudesa" s jaskanskim glumcima uvježbala baletna koreografkinja i voditeljica Plesnog studija Lepeza Ida Benčik, ton-majstori su i ove sezone bili Dominik Sečen i Maja Cerovski, a majstori rasvjete Ivica i Krešimir Batušić. Asistentica redateljice bila je Margareta Škrabe.

Pred kazalištarcima je sada zasluženi odmor, a uskoro ih čeka Ljetni kazališni kamp "Hawk City 2018" pa odmah na početku nove sezone generalne probe i premijerne izvedbe "Zemlje Čudesa". Do kraja godine u planu su i pripreme za novu božićnu predstavu.

Objavljeno u Događanja

U prepunoj dvorani Glazbene škole Jastrebarsko u organizaciji Kreativnog studija Zvrk u suradnji s Ogrankom Matice hrvatske u Jastrebarskom i Kazalištem Škrabe održano je predstavljanje knjige "U Plavom podrumu" Nine Škrabea u sklopu proslave 50. obljetnice njegovog umjetničkog djelovanja. U knjizi "U Plavom podrumu" objavljeno je pet komedija koje su već uspješno odigrane u renomiranim hrvatskim kazalištima: "U Plavom podrumu", "Muke po Iveku", "Malo morgen", "Francekova teta" i "Koltovi generala Pattona". Svi tekstovi na posredan ili neposredan način vezani su uz "najvažniju sporednu stvar na svijetu", nogomet. Autor smatra da se baš u nogometu ogledaju gotovo svi najvažniji problemi današnjeg hrvatskog društva.

Riječi pohvale nisu se štedjele

Brojne Jaskanke i Jaskanci te mnogi ugledni gosti došli su zbog "Plavog podruma" i Nine Škrabea u jaskansku Glazbenu školu kako bi saznali više o novoj knjizi tog uglednog hrvatskog književnika i dramatičara, rođenog Jaskanca te kako bi čuli i vidjeli eminentne predstavnike hrvatske kazališne i sportske scene. Svi koji su sudjelovali u programu nisu štedjeli riječi pohvale na račun Nine Škrabea, njegove nove knjige i njegovog pedesetogodišnjeg rada. 

Nino Škrabe je duša hrvatskog kazališta

O knjizi te radu i djelu Nine Škrabea govorio je kazališni redatelj i sveučilišni profesor Želimir Mesarić koji je svoje obraćanje prisutnima zaključio riječima: "Nino Škrabe je duša hrvatskog kazališta."

Predstavljanje je svojim dolaskom počastio i proslavljeni hrvatski književnik Hrvoje Hitrec, autor popularnih "Smogovaca" i "Eka Eka". Jaku sportsku reprezentaciju predvodile su legende Nogometnog kluba Jaska Marijan Bradvić, Davorin Kopić, Branko Dužić, Miljenko Kordić, Anđelko Vlašić i Krunoslav Pinturić, ali i legendarni sportski novinari Slavko Cvitković i Branko Stipković.

U njihovo, ali i svoje vlastito ime prisutnima se obratio ugledni sportski novinar Ivica Blažičko koji je objasnio kako je njega i Ninu Škrabea povezala ljubav prema Ici Hitrecu, starom Zagrebu, Građanskom i Dinamu, a o svemu tome na izvrstan način govori tekst "U Plavom podrumu".

Škrabe dobiva nagradu za životno djelo Zagrebačke županije

Predsjednik Skupštine Zagrebačke županije Damir Mikuljan naglasio je još jednom veličinu djela Nine Škrabea za područje Jastrebarskog, ali i cijele Zagrebačke županije pa i šire, a oduševljenoj publici priopćio je i ekskluzivnu vijest - Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja Zagrebačke županije baš je taj dan jednoglasno odlučilo da će se nagrada za životno djelo Zagrebačke županije ove godine dodijeliti Nini Škrabeu!

Nino Škrabe na kraju svog obraćanja prisutnima zaradio je dugi "standing ovation" cijele dvorane, a između ostalog, vidno uzbuđen i dirnut, zahvalio je svima na dolasku te posebno svim svojim kolegama, suradnicima i prijateljima koji su sudjelovali u programu te time odali počast i njemu i njegovoj novoj knjizi. Izjavio je kako je ponosan što je uvijek bio i ostao komediograf te objasnio zašto je svoju novu knjigu posvetio Henryku Sienkiewiczu i Johnu Fordu.

Spomenuo je i 50-godišnji rad u jaskanskom kazalištu, koje sada djeluje pod imenom Kazalište Škrabe, a koje je davne 1968. osnovao sa skupinom svojih jaskanskih prijatelja te uz pomoć "kumova", svojih tadašnjih fakultetskih kolega Borisa Senkera i Tahira Mujičića.

Knjiga "U Plavom podrumu" Nine Škrabea može se nabaviti u Foto studiju Jaska. (FOTO: Matija Grgas)

Objavljeno u Jastrebarsko

Proslavljeni jaskanski umjetnik, autor i redatelj Nino Škrabe proslavio je predstavom „Oko jedne hiže“ pedesetu godišnjicu umjetničkog djelovanja. Premijera predstave održana je sinoć u prepunom Domu kulture, a ovom predstavom Kazalište Škrabe odaje počast skladatelju Arsenu Dediću i pjesniku Dragi Britviću.

Osim, što je ovom predstavom Nino Škrabe proslavio pedesetu obljetnicu svoga djelovanja, predstavom Želimir Hrković koji igra Ignaca Štibuhara Naceka proslavio je 40. godišnjicu kazališne karijere, kao i skladatelj i aranžer Josip Cvitanović, dok je 36. godišnjicu glumačke karijere proslavio Dean Skok. Pljesak prepune dvorane bio je najveća nagrada za sve glumce koji su još jednom oduševili, ali i za autora Ninu Škrabea, koji je još jednom osmislio sjajnu predstavu.

-Jaskanci su naučeni na dobre predstave, ovo je jedna fina kombinacija starijih i iskusnih glumaca s mladima, zbog čega mi je drago da je taj spoj uspio. Mi uvijek radimo za publiku, te da glumci budu zadovoljni. Kada nakon pedeset godina vidite da sve to ima smisla, onda čovjek može biti samo sretan- rekao je slavljenik Nino Škrabe, kojem je tom prilikom predsjednik Skupštine Zagrebačke županije Damir Mikuljan uručio zahvalnicu za naročit doprinos na području umjetničkog stvaralaštva od iznimnog značaja za Zagrebačku županiju.

Stvaralački opus Nine Škrabea izuzetno je bogat, do sada je napisao i adaptirao više od 50 dramskih djela te je objavio 28 knjiga, a uz to je i dobitnik brojnih nagrada i priznanja.

-Ovo je iznimna večer ne samo za gospodina Škrabea, nego i za Zagrebačku županiju. Ovakve ljude treba prepoznati i nagraditi, jer Grad ne čine samo trgovi, ulice, perivoji i šetališta. Grad čine ljudi kao što je gospodin Škrabe. Ja bih volio da svaka sredina ima svoga Škrabea, iznimnog čovjeka koji je očuvao kazalište u svome Gradu- istaknuo je Mikuljan.

Glavna zadaća Kazališta Škrabe čiji je Nino Škrabe umjetnički voditelj danas, kao i svih prethodnih godina je ulijevanje optimizma i nade u srca glumaca, suradnika i gledatelja, zbog čega se svi nadaju kako će i predstava „Oko jedne hiže“ biti rado gledana u Jastrebarskom, ali i šire.

Kako je bilo na premijeri pogledajte u našoj GALERIJI. 

Objavljeno u Jastrebarsko

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti