fbpx
Ponedjeljak, 10 Rujan 2018 11:49

Rugvički branitelji dobili novi spomenik

Napisao

Na groblju u Jalševcu Nartskom za sve poginule branitelje Domovinskog rata postavljen je novi spomenik vrijedan 185 tisuća kuna. Do realizacije ovog projekta došlo je suradnjom općinskog vodstva i dviju braniteljskih udruga s područja općine koje su se složile kako oni koji su položili svoje živote na oltar domovine zaslužuju ljepši i prikladniji spomenik.

-Ovaj spomenik napravili smo radi vas koji ste ostali bez svojih najmilijih, kako bi tu mogli položiti vijence i zapaliti svijeće. Složili smo se kako oni prije nije bilo primjereno, te smo sada napravili lijep spomenik kakav naši heroji i zaslužuju- kazao je načelnik Mato Čičak.

Povodom Dana Općine općinsko vodstvo, delegacija općinskog vijeća, kao i braniteljske udruge te obitelji poginulih branitelja položile su vijence i zapalile svijeće, a svojim suborcima došao se pokloniti i Branko Borković- Mladi Jastreb, koji je istaknuo kako je ovo spomenik ljudima koji su se utemeljili u modernu hrvatsku državu.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti