fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Turnir u Kozarskoj Dubici

Mlade rukometašice Rugvice postigle su još jedan veliki i značajan rezultat. Na međunarodnom turniru Ježev Total sport Kup u Kozarskoj Dubici, u konkurenciji 2004. godišta Rugvičanke su u konkurenciji 14 ekipa iz četiri države bile najbolje.

U grupnoj fazi uz Poraz od Podravke (16:13), rukometašice Rugvice ostvarile su pobjede nad crnogorskom ekipom Levalea (16:10) te slovenskim Krimom (17:15), čime su izborile prolazak u nokaut fazu turnira, gdje su najprije u lutriji sedmeraca bile uspješnije od ŽARK Spita (14:12) te u u polufinalu protiv aktualnih viceprvakinja Hrvatske rukometašica Splita 2010 koje su porazile s 13:10 izborivši finale gdje ih je čekala podgorička Budućnost, koja je u polufinalu bila bolja od Podravke. Finalna utakmica donijela je infarktnu završnicu (dva crvena kartona i sedmerci na obje strane, op.a) tako da je završilo bez pobjednika, te se pristupilo izvođenju sedmeraca gdje su mlade Rugvičanke bile nepogrešive te su pobjedom 20:19 ponijele epitet najbolje ekipe.

Pod trenerskom palicom Andreje Mikulić i njezine pomoćnice Ane Ivande pobjedničku momčad činile su; Maras, Brkić, Grgić - Ivanović , T. Tolić, E. Tolić, Daničić, Pavlak, Kuzmec, Jurić, Lucić , Ičitović, Vincek i Krznar, koja je proglašena za najbolju vratarku turnira. 

 

 

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti