fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Luka Šimić

Zahvaljujući Luki Šimiću i ekipi okupljenoj oko njega, Općina Rugvica ljetos je u Čistoj Mlaci izgradila jedno od najmodernijih street workout parkova, u kojem je moguće rekreativno vježbanje za sve uzraste. Novoizgrađeni park u subotu je bio poprište i državnog prvenstva u seniorskoj i juniorskoj konkurencij u street workoutui. Juniori su se natjecali u freestyle disciplini, dok su seniori svoje umijeće pokazali u freestyle disciplini, repeticiji te u apsolutnim ili ruskim zgibovima.

-Nama je prioritetno druženje te poticanje jedni drugih na što bolje izvedbe- rekao nam je domaćin natjecanja Luka Šimić, koji je postao prvakom Hrvatske u freestyle disciplini.

-Nakon godina neuspjeha na natjecanjima, napokon nosim titulu prvaka Hrvatske- sa smiješkom na licu će Luka, na čiju inicijativu je i napravljen ovaj park.

Načelnik Mato Čičak, koji je i sam uveličao ovo natjecanje primijetio je uspjehe Luke i njegove ekipe na Supertalentu, državnom prvenstvu, kao i na Svjetskom kupu u Italiji. Želeći mladoj ekipi omogućiti što kvalitetnije uvjete za rad Općina je financirala izgradnju parka.

-Inicijativu je dao Luka, a nama se svidjela i tijekom ljeta smo napravili ovaj park. Također, izgradili smo i kombinirano igralište, a s ulaganjima u sportsku infrastrukturu nastavit ćemo i u svim ostalim mjestima, jer naša je želja da svim našim mještanima omogućimo što kvalitetnije uvjete za rekreativno bavljenje sportom- ispričao nam je načelnik Čičak.

A da je park pun pogodak, govori i podatak kako je njegovom izgradnjom porasla i zainteresiranost za bavljenje street workoutom.

-Djeca iz dana u dan napreduju, što me čini zadovoljnim. Drago mi je, ako sam nekog potaknuo na promjene i zdrav način života, jer tako su i na mene utjecali- zaključio je Luka Šimić, koji se ovim sportom bavi već pet godina.

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti