fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Javna priznanja Općine Rugvica

Na svečanoj sjednici Općinskoga vijeća Općine Rugvica, načelnik Mato Čičak i predsjednica Vijeća Ana Munić, zaslužnim su pojedincima dodijeli nagrade i priznanja.

Najboljom učenicom generacije Osnovne škole Rugvica proglašena je Lorena Šver, najboljim učenicima strukovnih škola proglašene su Danijela Vranjić i Sara Kukor, a najboljim gimnazijalkama Ines Mijić i Marina Sedlić. Uz priznanja uručene su im i novčane nagrade u iznosu od 2 000 kuna. Istovjetna priznanja i nagrade dobile su i Tajana Puljić, kao najbolja studentica diplomskog studija te Saša Pejić i Ružica Duvnjak, kao najbolji studenti preddiplomskog studija.

Monika Sever dobila je nagradu za međunarodne uspjehe u glazbenim i folklornim natjecanjima te za promociju Općine Rugvica, a DVD Sop Hrušćica za iznimni rezultat na županijskom natjecanju Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije. Priznanje za aktivno sudjelovanje u organizaciji kulturnih i društvenih događaja na području općine dobio je Mario Popović, za dugogodišnji uspješan rad s mladima u Muškom rukometnom klubu Rugvica Hrvoje Džigumović, a za uspješno djelovanje u lovstvu Robert Horvat, dok je Jadranko Husarić dobio priznanje za izniman doprinos razvoju Općine Rugvica.

Objavljeno u Rugvica

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti