fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Izložba Boje Posavine

U sklopu bogatog događanjima obilježavanja Dana Općine Rugvice, u programu 7. ribarsko-lađarske večeri otvorena je i izložba slika „Boje Posavine“. Slike su nastale na prvoj likovnoj koloniji u Rugvici, koju su organizirale Općina Rugvica i Likovna udruga Dugo Selo.

Izložbu je otvorio načelnik Mato Čičak, u društvu predsjednice Općinskog vijeća Ane Munić i svog zamjenika Nenada Jakšića. Osvrt na djela dala je Ana Marija Šprihal naglasivši pritom simbol posavskog kraja, rijeku Savu.

Uz ovu izložbu, u sklopu Lađarsko ribarska večeri mogla se pogledati i etno izložba „Od mlina do kruha“, izložba „Po starim posavskim putima“, izložba starih fotografija „Društveni život Posavine“ te izložba fotografija Anđelke Markić „Ljepota posavskih pejzaža“.

Objavljeno u Događanja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti