fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Antonio Škarpa

Za vrijeme svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Rugvica, Općina Rugvica potpisala je Povelju o prijateljstvu s Gradom Stari Gradom. Povelju kojom se dvije sredine obvezuju na suradnju na kulturnom, sportskom, gospodarskom i turističkom planu potpisali su načelnik Općine Rugvica Mato Čičak i gradonačelnik Stari Grada Antonio Škarpa.

-Ono što mene najviše veseli to je da ćemo sljedeće godine imati već jedan zajednički projekt, kao što smo napravili s Općinom Odžak. Vjerujem kako će ova suradnja potrajati jako dugo, jer zajedničkim naporima trudit ćemo se da tome i bude tako- istaknuo je načelnik Rugvice Mato Čičak, s kojim se složio i gradonačelnik Stari Grada Antonio Škarpa.

-Veseli me što na ovaj način povezujemo kontinentalnu Hrvatsku s otocima. Ovo je početak jedne suradnje za koju vjerujem kako će potrajati dugi niz godina- kazao je Škarpa. 

 

Objavljeno u Rugvica

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti