fbpx

Petak, 08 Veljača 2019 14:43

OŠ Rugvica dobiva novu informatičku učionicu

Napisao

Prošlih godina Općina Rugvica učinila je značajne napore ulažući u obrazovanje mladih. Uz osiguravanje besplatnih udžbenika za sve osnovnoškolce, škole plivanja, sufinanciranje prijevoza te stipendiranje đaka i studenata, značajna sredstva uložena su i u podizanje standarda u Osnovnoj školi Rugvica. Posljednja investicija je uređenje nove informatičke učionice gdje su radovi u punom zamahu.

-Od iduće školske godine našim učenicima omogućit ćemo još jednu informatičku učionicu, zbog bolje organiziranosti nastave. Učionica će biti opremljena s 24 kompjutera, čime dobivamo bolje uvjete za rad i obrazovanje djece- kazao je ravnatelj Osnovne škole Rugvica Robert Munđer, čiji đaci pokazuju veliki interes za informatikom.

-To je smjer kojim treba ići, jer to je budućnost, a meni je posebno drago što djeci možemo omogućiti još kvalitetnije uvjete za rad- istaknuo je ravnatelj Munđer.

Sama investicija vrijedna je više od 200 tisuća kuna, a Općina je osigurala 150 tisuća kuna.

-Drago mi je što će se ovom učionicom za informatiku još više poboljšati kvaliteta naše škole koja ima i produženi boravak, kao i niz drugih novine koje su uvedene dolaskom Roberta Munđera na mjesto ravnatelja. Ovime djeca dobivaju mogućnost kvalitetnog učenja onoga što je danas najbitnije, a to je rad na računalima- rekao je načelnik Mato Čičak, koji je uz ravnatelja Roberta Munđera obišao radove. 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti