fbpx

Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018 10:05

FOTO: Trg dr. Franje Tuđmana u Rugvici uskoro će zasjati novim sjajem Istaknuto

Napisao

Radovi na drugoj fazi uređenja Trga dr. Franje Tuđmana napreduju planiranom dinamikom te bi općinsko središte uskoro trebalo poprimiti novi izgled.

-Trg će poprimiti upravo onakav izgled kakav smo zamislili i prije nekoliko godina. Sretni smo što nas je poslužilo vrijeme te što ćemo novu godinu dočekati na našem novom trgu. Sada cijela ova priča oko općinske zgrade dobit će pravu stvar, a na nama je da i dalje širimo ovo naše središte, kako bismo dobili pravo središte- istaknuo je načelnik Mato Čičak.

Upravo zbog toga u planu je izmještanje nogometnog igrališta, a u skoroj budućnosti i Stara škola trebala bi doživjeti promjene, jer nju se planira preurediti u muzej i knjižnicu.

Radovi druge faze vrijedni su 1,3 milijuna kuna, a sredstva su osigurana uz pomoć Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti