fbpx

Srijeda, 09 Siječanj 2019 14:58

FOTO: Dodjelom stipendija Općina Orle napravila zaokret i poručila kako su im mladi bitni Istaknuto

Napisao

Po prvi puta u svojoj povijesti Općina Orle iznašla je sredstva u svom proračunu kako bi osigurala najboljim učenicima i studentima stipendije. Za tu je namjenu u proračunu osigurano gotovo 200 tisuća kuna, kako bi se učenicima na mjesečnoj razini osiguralo 500, a studentima 700 kuna. Ugovore s načelnikom potpisalo je 17 studenata te šest učenika.

-Kratko i jasno ulažemo u budućnost. Na ovaj način pomažemo naše učenike i studente, ali i njihove obitelji kako bi im olakšali daljnje školovanje- kazao je načelnik Ervin Vujica, koji je zahvaljujući boljoj organizaciji proračuna iznašao sredstva za ovu namjenu.

-Povlačenjem sredstava iz Europske unije i drugih izvora financiranja, ostaje vam onaj vaš temeljni dio sredstava kojim možemo financirati i ovakve akcije- istaknuo je načelnik.

Ovim hvalevrijednim potezom, zadovoljni su i mladi, kojima je cilj da i u budućnosti ostanu u svoj općini, a kako bi se što bolje i povezali osnovana je i Udruga mladih Općine Orle.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti