fbpx

Subota, 09 Veljača 2019 14:40

FOTO: Mnogi su željeli biti dio glazbeno-scenske predstave o obrani Vukovara i Hrvatske Istaknuto

Napisao/la Redakcija

Sportska dvorana u Mariji Gorici bila je premala da ugosti sve posjetitelje koji su sinoć željeli prisustvovati glazbeno-scenskoj predstavi pod nazivom „Kako smo branili Vukovar – kako smo branili grad i Hrvatsku“, u organizaciji Udruge branitelja Općine Marija Gorica i pod pokroviteljstvom Općine Marija Gorica. Priredba je to koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, a prikazana je gotovo 200 puta u Hrvatskoj i izvan njenih granica.

Uz načelnicu Općine Marija Gorica Maricu Jančić i gradonačelnika Zaprešića Željka Turka, priredbu je pogledao i ministar branitelja Tomo Medved koji je istaknuo da je važno mladima na ovakav način približavati istinu o Domovinskom ratu.

Uz sudjelovanje učenika marijagoričke osnovne škole i članova KUD-ova Zgubidan, Januševec i Stenjevec, o ratnim događanjima govorili su branitelji Vukovara Damir Plavšić i Damir Markuš Kutina, a mogle su se kupiti i njihove knjige „Bitka za Vukovar“ i „58“ HOS u obrani Vukovara i Bogdanovaca. 

 

 

 

 

 

 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti