fbpx

Ponedjeljak, 11 Ožujak 2019 09:37

Nagrada onome tko prijavi i otkrije identitet počinitelja koji devastira lampe javne rasvjete Istaknuto

Napisao/la Redakcija

Općina Križ podnijela je prijavu protiv nepoznatog počinitelja koji je u noćnim satima tijekom proteklog vikenda, devastirao, odnosno uništio tri nove lampe na stupovima javne rasvjete u Školskoj ulici u Križu.

-Svakodnevno smo svjedoci i žrtve vandalizma. Ovo nije prvi puta da se u Općini Križ uništava javna imovina svih stanovnika Općine Križ te je ovakav čin vandalizma za svaku osudu- poručio je Marko Magdić.

Općinski načelnik moli sve koji imaju bilo kakvih saznanja o počinitelju, da o tome svakako obavijeste Policijsku postaju Ivanić-Grad. Također, po prijavi i utvrđivanju počinitelja od strane Policijske postaje Ivanić-Grad, načelnik onome tko policiji prijavi počinitelja, uz uvjet da policija utvrdi identitet počinitelja, nudi novčanu nagradu u iznosu od 1 000 kuna.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti