fbpx

Nedjelja, 22 Srpanj 2018 11:38

Općini Jakovlje 550 tisuća kuna za tri projekta

Napisao

Tijekom jeseni područje Općine Jakovlje trebalo bi postati veliko gradilište. Naime, zamjenik općinske načelnice Mario Hlad potpisao je sa županom Zagrebačke županije tri ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u visini od 550 tisuća kuna. Dobivena sredstva utrošit će se na izgradnju nerazvrstanih te na izgradnju i uređenje platoa na području općine.

-Nastavljamo s povlačenjem sredstava kojima nastojimo podizati standard na cijelom području općine. I ovim putem još jednom se zahvaljujem Zagrebačkoj županiji i županu Stjepanu Kožiću što su prepoznali naše projekte- kazao je zamjenik općinske načelnice Mario Hlad.

Dobivenim sredstvima, ali i sredstvima koja su osigurana u općinskom proračunu uredit će se Dvorska ulica, Ulica Sveta Doroteja- odvojak Lišćina te plato ispred igrališta Nogometnog kluba Dinamo. Kako nam je rekao zamjenik Hlad početak radova trebao bi biti tijekom rujna i listopada.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti