fbpx

Ponedjeljak, 23 Srpanj 2018 11:26

Općina Dubravica u sljedećem periodu značajna sredstva uložit će u komunalnu infrastrukturu

Napisao

Uoči ovotjedne proslave Dan Općine Dubravica općinsko vodstvo, kao i svi mještani mogu imati razloga za zadovoljstvo, jer općinski načelnik Marin Štritof potpisao je sa županom Stjepanom Kožićem dva ugovora ukupne vrijednosti 300 tisuća kuna kojima će se sufinancirati radovi na izgradnji cesta i pješačkih staza.

Kako nam je kazao načelnik Marin Štritof sredstva će se utrošiti na izgradnju Odvojka Otovačka ulice u naselju Pologi te za Odvojak Rozganske. Osim toga dio sredstava utrošit će se i na uređenje pješačke staze u Ulici Pavla Štoosa.

-Ovakve pomoći nam puno znače, jer mi sami iz svojih izvornih sredstava jako malo bi mogli napraviti što se tiče ovih radova na cestama i ostale infrastrukture- kazao je načelnik Marin Štritof.

Također, izgradit će se i dio Sutlanske ceste koja vodi prema poljoprivrednim parcelama i željezničkoj stanici Rozga.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti