fbpx

Utorak, 23 Siječanj 2018 11:49

U Dubravskom Markovcu i Mostarima postavljena prva autobusna stajališta Istaknuto

Napisao

Želeći podići komunalnu infrastrukturu na jednu puno višu razinu Općina Dubrava za ovu je godinu u proračunu osigurala značajna financijska sredstva za postavljanje natkrivenih autobusnih stajališta u svim naseljima. Zahvaljujući pogodnim vremenskim prilikama dva stajališta već su postavljena u Dubravskom Markovcu i Mostarima.

-Ovime pokazujemo brigu za sve naše mještane, a pogotovo za one najmlađe, školarce koji će sada svoje autobuse čekati u puno ljepšem i sigurnijem okruženju. Ono što me posebno raduje je to što ova stajališta u potpunosti izrađuje naš obrt s područja Dubrave- poručio je načelnik Tomislav Okroša.

Ovdje se ne staje, te iz Općine tijekom ove godine najavljuju postavljanja autobusnih stajališta u svim ostalim naseljima.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti