01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Gradonačelnik Željko Turk
Srijeda, 17 Listopad 2018 07:36

FOTO: Novi sjaj škole u Kupljenovom

U Kupljenovom je sinoć otvorena obnovljena i dograđena zgrada Osnovne škole Kupljenovo koju su zajedničkim sredstvima financirali Zagrebačka županija i Grad Zaprešić. Simboličnim puštanjem balona s krova školske sportske dvorane, gdje je uređeno školsko igralište, škola je predana učenicima i nastavnicima na korištenje.

Ravnateljica OŠ Kupljenovo Jadranka Kekelj zahvalila je svima koji su uložili sredstva i trud da škola danas bude jedna od modernijih i odgovara pedagoškim standardima i sigurnosnim uvjetima.

-Svi vi zadužili ste ovo mjesto i ovaj kraj na najplemenitiji mogući način- rekla je ravnateljica Kekelj.

Škola u Kupljenovom datira još iz 1912. godine, a današnja nova zgrada je ponos cijelog mjesta.

Gradonačelnik Turk je istaknuo da se mnogo ulagalo u škole na području Zaprešića, a još predstoji gradnja sportske dvorane kod OŠ Antuna Augustinčića.

-Sve to smo radili, oni prije mene, danas ja, a sutra i oni poslije mene, kako bi našoj djeci osigurali što bolje uvjete- rekao je Turk i zahvalio svima, a posebno vijećnicima koji su za školstvo uvijek dignuli ruku.

Zadovoljan je bio i župan Stjepan Kožić koji je rekao kako je već tradicija da se na području Županije početkom školske godine otvori nekoliko novih ili preuređenih školskih objekata. Županija preko 150 milijuna kuna godišnje ulaže u školstvo, što još nije dovoljno ali je iznad prosjeka brojnih drugih županija.

Objavljeno u Zaprešić
Subota, 13 Listopad 2018 18:28

FOTO: Zaprešić obilježio 23 rođendan

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća te uz brojne goste i uzvanike Grad Zaprešić obilježio je 23 rođendan. Predsjednik Gradskog vijeća Drago Bago naglasio je velike projekte koji su usmjereni na poboljšanje uvjeta života u gradu s posebnim naglaskom na mlade.

Broje akcije za poboljšanje uvjeta života svih generacija

Gradonačelnik Željko Turk podsjetio je na brojne akcije kojima se poboljšavaju uvjeti života svim generacijama, a posebno je istaknuo velike iskorake napravljene na polju prometa i školstva. Podsjetio je na južnu obilaznicu te ekskluzivno najavio nastavak radova kojeg su Hrvatske ceste objavile samo dan prije svečane sjednice, a cijelu ovu godinu nazvao je neopisivom što je jasna poveznica na nogometno prvenstvo, ali i na aktivnosti u gradu. 

U ime Vlade Republike Hrvatske čestitke je uputio ministar unutarnjih poslova Davor Božinović te je naglasio kako mu je iznimno zadovoljstvo i velika čast biti dio današnje rođendanske proslave i grada Zaprešića, stabilnog i prosperitetnog grada, prepoznatljivog po rastućem broju stanovnika i kontinuitetu ulaganja u gospodarski razvitak i rast. Predsjednik Skupština Zagrebačke županije Damir Mikuljan podsjetio je na odličnu suradnju Zaprešića i Županije, ali i na probleme koje svi susreću; od oporbe koja ponekad nedovoljno konstruktivno kritizira pa do svih ostalih poteškoća, ali sve su to razlozi da se svakog dana sve jače teži boljemu.

Mato Čičak, izaslanik predsjednika Sabora Republike Hrvatske čestitao je Zaprešićanima njihov dan te rekao kako mogu biti ponosni na rezultate koji se postižu, a posebno na planove koji su pripremljeni ili se pripremaju. 

Marko Samardžija dobitnik nagrade za životno djelo

Prilika je bila da se nagrade najvrjednije dostignuća u protekloj godini. Godišnje nagrade dobili su Mirna Bosak, vrhunska kuglačica i reprezentativka Hrvatske, Zaprešić Boysi koji su cijelo ljeto uz pjesmu slavili uspjehe nogometne reprezentacije, a nagradu za životno djelo dobio je akademik Marko Samardžija.

Objavljeno u Zaprešić

Iza nas je drugi vikend 23. Dana Jelačića kojima se nizom događanja slavi Dan grada Zaprešića. Tim povodom u subotu, 13. listopada održat će se svečana sjednica Gradskog vijeća na kojoj će zaslužnim pojedincima biti dodijeljena javna priznanja, dok će se dan ranije u Srednjoj školi ban Josip Jelačić biti otvoren tradicionalni Sajam gospodarstva, koji će se ove godine održati po dvadeseti puta.

-Niz je manifestacija njih pedesetak koje se održavaju u ovome periodu. Ono što bih posebno istaknuo to je upravo taj Gospodarski sajam koji će okupiti 200 izlagača. Svakako treba spomenuti i otvorenje nove zgrade škole u Kupljenovom koje će biti 16. listopada, te otvorenje nove zgrade logopedske ambulante, jer logopedi su naša svakodnevna potreba- rekao nam je gradonačelnik Zaprešića, Željko Turk, koji je ovom prilikom pozvao sve sugrađane i sugrađanke na koncert Zagrebačke filharmonije, kojim će 20. listopada i završiti ovogodišnja proslava Dana grada.

Proslava Dana grada ove je godine dodatno uveličana organizacijom 30. Svjetskog kupa na novoizgrađenoj kuglani, na kojoj su Zaprešićani dosanjali svoj san postavši najboljom ekipom ovog prestižnog natjecanja.

-Tradicija kuglanja u Zaprešiću prisutna je već jedno duže vrijeme. Naš klub perjanica je muškog kuglanja u Hrvatskoj, što su potvrdili i ovom titulom na čemu im čestitam. Veseli nas što je Zaprešić kroz ulaganje u novu kuglanu, kao i u nogometni teren dao doprinos razvoju sporta, a napose razvoju mladih- zaključio je gradonačelnik Turk.

Objavljeno u Zaprešić
Petak, 05 Listopad 2018 21:25

FOTO: Ivanić- Grad dobio modernu kuglanu

Zaprešić je ovih dana centar svjetskog kuglanja, budući da je Kuglački klub Zaprešić domaćin Svjetskog kupa. No, jedno lijepo kuglačko druženje danas je održano u Ivanić- Gradu gdje je na Sportskom parku Zelenjak otvorena obnovljena suvremena kuglana.

Do realizacije ovog hvalevrijednog projekta došlo je zahvaljujući suradnji i dogovoru Ivanić- Grada upravo sa Zaprešićem, gdje je proljetos otvoreno jedno od najmodernijih kuglačkih zdanja, dok su staze s kuglane podno Interova stadiona preseljene u Ivanić- Grad, čime su tamošnji kuglači dobili kvalitetnije uvjete za rad, ali i odigravanje prvenstvenih utakmica.

-Konačno smo dobili jedan lijepi novi objekt za bavljenje ovim lijepim i zdravim sportom. Sada ćemo napokon moći pokrenuti i rad s djecom- tek kratko je rekao ispred Kuglačkog kluba Zanatlija, Zdravko Serdar.

Kuglanje u Ivanić- Gradu ima dugu tradiciju, pa je tako u nekim prijašnjim vremenima u gradu djelovalo nekoliko klubova, da bi danas opstao jedino Kuglački klub Zanatlija, koji se natječe u Drugoj ligi.

-Kuglanje je nekada bilo jedan od najrazvijenijih sportova, no vremenom se to izgubilo. Kuglana je polako otišla u zaborav te je bila zapuštena, no uspjeli smo je staviti u pogon, a zahvaljujući Zaprešiću koji je dobio domaćinstvo Svjetskog kupa, uspjeli smo uz veliku podršku kolege Željka Turka naći rješenje da taj zaprešićki mehanizam zaživi u novom sjaju u našem Gradu- kazao je gradonačelnik Ivanić- Grada Javor Bojan Leš.

Na ovaj način stvorena je trajna poveznica između Ivanić- Grada i Zaprešića čiji se čelni čovjek, Željko Turk zajedno sa svojim suradnicima Damirom Benčevićem i Darijom Baćom odazvao pozivu otvorenja.

-Ja ne vidim nikakvu razliku s onom kuglanom u Zaprešiću, pa čestitam svima vama koji ste ovaj prostor ovako dobro uredili. Vjerujem kako će te na novoj kuglani postizati i bolje rezultate- poručio je gradonačelnik Zaprešića, Željko Turk.

Čast da otvore novu kuglanu pripala je upravo Javoru Bojanu Lešu i Željku Turku koji su bacili prve kugle. Uspješnijim se tom prilikom pokazao gradonačelnik Ivanić- Grada Javor Bojan Leš.

Objavljeno u Ivanić-Grad

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, gradonačelnik Zaprešića Željko Turk i načelnici 7 susjednih općina Bistre, Brdovca, Dubravice, Jakovlja, Luke, Marije Gorice i Pušće susreli su se danas kako bi dogovorili sufinanciranje hitne medicine za područje Zaprešića i okolnih općina dok se ne izmjeni Mreža hitne medicine.

Novi način organizacije kreće 10. rujna

Dogovoreno je da će se u prijelaznom razdoblju, odnosno do donošenja izmjena i dopuna Mreže hitne medicine, tijekom dana i noći osigurati nazočnosti dva T1 tima, što podrazumijeva nazočnost dva liječnika tijekom 24 sata u ispostavi hitne medicine u Zaprešiću, za što će se osigurati dodatnih pola milijuna kuna koji su potrebni do kraja godine. Pola iznosa financirat će Zagrebačka županija, a preostali iznos Zaprešić i spomenute općine. Važno je napomenuti da je temeljem postojeće Mreže hitne medicine Zaprešiću dodijeljeno svega 5 T1 timova, a do sada je Zavod vlastitim sredstvima svjestan problema sufinancirao rad dodatna tri liječnika, kako u Zaprešiću tako i u Samoboru. Nakon dogovora župana, gradonačelnika i načelnika Zaprešić će imati na raspolaganju 10 liječnika odnosno dva u svakoj smjeni. Novi način organizacije hitne medicine u Zaprešiću kreće od 10. rujna.

Osim toga, Zaprešić i spomenute okolne općine zajednički će sufinancirati rad dodatne 2 medicinske sestre kako bi vrata hitne u Zaprešiću bila otvorena 24 sata dnevno za što će se osigurati 200 tisuća kuna.

-Zajednički smo dogovorili i složili se s predloženim načinom sufinanciranja hitne medicinske pomoći kao i rada dodatnih medicinskih sestara kako bi vrata hitne medicine u Zaprešiću uvijek bila otvorena. Ovo je samo nastavak kontinuiranog ulaganja u poboljšanje zdravstvenog sustava- izjavio je Turk.

Isti model organizacije hitne medicinske pomoći predložit će se i za područje Ispostave Samobor. S obzirom da Grad Samobor sufinancira dio nadstandarda, a u sufinanciranje su uključeni i Grad Sveta Nedelja i Općina Stupnik, Zagrebačka županija osigurat će i za ovo područje dodatnih 250 tisuća kuna.

Također, župan Stjepan Kožić uputit će Ministarstvu zdravstva novi zahtjev za izmjenu i dopunu Mreže hitne medicine kojom će se za područje Zagrebačke županije tražiti dodatnih 15 T1 timova. Takav prijedlog Kožić će uputiti i prema Županijskoj skupštini koja će po donošenju odluke svoju inicijativu također uputit Ministarstvu zdravstva.

Podsjećamo kako je Zagrebačka županija do 2016. godine imala svega 30 T1 timova hitne medicine za cijelo svoje područje, a župan Kožić u više je navrata upozoravao na nepravdu koja je takvom Mrežom nanesena stanovnicima Zagrebačke županije. Zagrebačka županija je krajem 2014. godine dostavila Ministarstvu zdravstva inicijativu za Izmjenu Mreže hitne medicine, te je tražila dodatnih 20 T1 timova, odnosno ukupno 50 T1 timova za ispostave i 5 timova za Prijavno dojavnu jedinicu u Velikoj Gorici. U svibnju 2016. godine novom Mrežom hitne medicine Zagrebačka županija je, od traženih 20, dobila 15 T1 timova (od kojih dva T1 tima financira županija u iznosu 1,2 milijuna kn godišnje).

-Mnogi pitaju zašto od svibnja 2016. godine nismo tražili dodatne timove. Nažalost od 2012. do 2016. godine uvjeravao sam ministre Ostojića, Vargu, Nakića i ravnateljicu Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maju Grbu Bujević da imamo neodrživu situaciju. I na kraju ponovno nismo dobili broj timova koliko smo tražili već je Zagrebačka županija iz svog proračuna izdvajala znatna sredstva, a isto su činili i mnogi gradovi i općine. Sada se postavlja situacija kao da je potrebno samo napisati dopis i dobiješ ono što je potrebno, a svi mi znamo da situacija nije ni približno takva- izjavio je župan Stjepan Kožić.

Inače, od 2003. do 2011. godine kada je hitna medicina bila u sklopu Doma zdravlja Zagrebačke županije je za sufinanciranje ove djelatnosti osigurala 9,3 milijuna kuna. Od 2012. godine od kad djeluje Zavod za hitnu medicinu do danas, Zagrebačka županija je u Zavod za hitnu medicinu uložila 43 milijuna kuna uključujući sredstva za sufinanciranje timova, za rad uprave Zavoda, te decentralizirana sredstva. Od spomenutog iznosa, sa 18 milijuna kuna financirani su T1 timovi hitne medicine.

Zagrebačka županija jedina bez opće bolnice

Napominjemo kako je Zagrebačka županija jedina županija u RH koja nema opću bolnicu na svom području i pacijenti se voze na zbrinjavanje u bolnice na području Grada Zagreba.

-Kada se pacijent npr. iz Jastrebarskog, Farkaševca ili Pokupskog vozi u Zagreb, taj tim je nedostupan u idealnim uvjetima 2 sata i ukoliko se u tom periodu dogodi nešto na tom području, moramo dizati timove iz susjednih gradova. Prilikom donošenje Mreže hitne medicine nužno je u obzir uzeti naš specifičan geografski položaj, površinu, cestovnu povezanost, prolazak autoceste kroz županiju, zračnu luku te činjenicu da nemamo opću bolnicu- izjavio je Kožić.

Objavljeno u Zagrebačka županija

U prisustvu direktora natjecanja i infrastrukture Hrvatskog nogometnog saveza Marijana Kustića i gradonačelnika Željka Turka, Nogometnom klubu Interu predan je na korištenje novoobnovljeni teren na kojemu će se odigravati prvoligaški susreti. Potpuna i temeljita rekonstrukcija glavnog terena obuhvatila je postavljanje hibridnog travnjaka koji je mješavina umjetne i prirodne trave, ugradnju odgovarajuće drenaže i navodnjavanja te sustav grijanja.

-Zahvalni smo Hrvatskom nogometnom savezu i Gradu Zaprešiću, jer je obnova igrališta velika stvar za naš klub. Radujemo se igranju domaćih utakmica na novom travnjaku, a ovaj projekt dat će dimenziju više cjelokupnom prvoligaškom natjecanju- poručio je ovom prigodom direktor zaprešićkog Intera, Branko Laljak.

Obnova travnjaka u Zaprešiću dio je većeg projekta obnove prvoligaških terena, kojeg je Hrvatski nogometni savez, u suradnji s UEFA-om, počeo provoditi početkom godine, a prvu utakmicu na novoj podlozi, zaprešićki žuti odigrat će već u nedjelju, 26. kolovoza, kada im u goste dolazi splitski Hajduk.

Objavljeno u Zaprešić

Kako javlja N1 skupina građana Zaprešića sastala se danas s gradonačelnikom Željkom Turkom kako bi se napravile određene promjene, kako se u budućnosti ne bi događali događaji koji je Zaprešić prije tjedan dana zavio u crno. Sastanak je trajao gotovo dva sata.

-Predali smo gradonačelniku naše zahtjeve na 25 stranica, oni su konstruktivni imaju smisla. Pregovori su bili teški, ali gradonačelnik je na kraju obećao da će se u roku sedam dana sastati sa županom i iznijeti mu sve naše, ali i svoje prijedloge. Spreman je sufinancirati dodatnog liječnika samo za naše područje. Nadamo se da će nakon ovoga doći do promjena- kazao je Marin Rogić.

Više o ovoj temi možete pročitati OVDJE.

Objavljeno u Zaprešić

Nastavno na slučaj preminulog Mattea Ružića te napisa o odbijanju sufinanciranja dodatnog tima hitne medicinske pomoći, danas se javnosti obratio i zaprešićki gradonačelnik Željko Turk te Klub vijećnika HDZ-a i partnera, koji u svome priopćenju tvrde da problem leži u ovakvom sustavu kojeg žurno treba mijenjati.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

„Na početku želim reći kako smo i moji suradnici i ja vrlo potreseni nemilim događajem i gubitkom jednog mladog života te izražavamo duboku zabrinutost zbog manjkavosti sustava koju danas, sutra, može osjetiti bilo tko.
Slijedom napisa o odbijanju sufinanciranja dodatnog tima hitne medicinske pomoći, ponovno naglašavam kako javno zdravstvo, uključujući i hitnu medicinu, nije u nadležnosti jedinica lokalne samouprave. O tome jasno govori Pravilnik Ministarstva zdravlja o uvjetima, organizaciji i načinu obavljanja hitne medicine, a prema kojem djelatnost i organizaciju izvanbolničke hitne medicine obavlja županijski zavod, odnosno, u našem slučaju, Zavod za hitnu medicinu Zagrebačke županije.

Prema Mreži hitne medicine, koju na prijedlog Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu donosi također ministarstvo, u Zaprešiću djeluje pet timova HMP, no treba shvatiti da isti pokrivaju i područje okolnih sedam općina, a po potrebi su na raspolaganju i cijeloj županiji za koju je, isto tako, trenutni broj timova nedostatan. Jasno je da ljudski život nema cijenu, no sufinanciranje dodatnog tima u Zaprešiću, nažalost, ništa ne bi promijenilo u odnosu na strašnu tragediju, jer da bismo imali još jednog dežurnog liječnika, broj timova bi se morao udvostručiti sa pet na deset, a o čemu opet ne može odlučivati Grad. Nadalje, dodatni tim i dalje ne bi bio na raspolaganju samo građanima Zaprešića, nego cijeloj županiji. Stoga i dalje tvrdim da problem leži u ovakvom sustavu kojeg žurno treba mijenjati!

Želim napomenuti i da sufinanciranje dodatnog tima HMP spada u tzv. zdravstveni nadstandard, a za koji je Grad Zaprešić samo u prošloj godini izdvojio preko pola milijuna kuna, za sufinanciranje nabave novog vozila hitne medicinske pomoći (!!!), dežurstva ljekarne te nabave ultrazvučnog aparata za pregled glave i kukova dojenčadi, upravo imajući na umu poboljšanje zdravstvenih usluga za svoje građane, a što ćemo činiti i dalje koliko god nam to dozvoljavaju zakonski okviri.

Mattea, nažalost, više ništa ne može vratiti, ali nadam se da će njegova žrtva biti pokretač promjena koje će spasiti brojne druge živote. Izražavam iskrenu sućut Matteovoj obitelji i svima koji su ga voljeli.“

Objavljeno u Zaprešić

Zaprešić je jučer zadesila velika tragedija u kojoj je izgubljen jedan mladi život. Mladić, kojem je u poslijepodnevnim satima pozlilo, preminuo je po dolasku Hitne pomoći, u kojoj su bili samo tehničar i medicinska sestra, nakon što su mu pokušali pomoći prolaznici. Prema očevicima ovog nemilog događaja, u Hitnoj pomoći koja je izašla na mjesto nesreće nije bilo liječnika, već samo tehničar i sestra, a također u vozilu nije bilo niti defibrilatora.

Inače, na području Zaprešića i okolnih općina pet timova hitne pomoći sa samo jednim doktorom, kojeg u tom trenutku nije bilo, zbog čega gradonačelnik Željko Turk ističe kako ovakva organizacija nije dovoljno dobra.

-U tom datom momentu vozilo nije došlo u najbržem mogućem vremenu. To ukazuje na nužnost promjene organizacije Hitne pomoći- kazao je za Željko Turk gostujući u Novom danu za N1 televiziji.

„Nažalost, zbog toga se ugasio jedan mladi život", kazao je Turk te objasnio da je trenutno organizacija Hitne pomoći u Zaprešiću takva da je pet ekipa dežurno 24 sata.

Više o ovoj temi pročitajte OVDJE.

Objavljeno u Zaprešić

Gradonačelnik.hr nedavno je objavio podatke o gradovima i županijama s najvećim smanjenjem broja nezaposlenih u posljednjih godinu dana. Prema tim podacima Zagrebačka županija zauzela je drugo mjesto, odmah iza Međimurske koja bilježi najveći pad nezaposlenosti na svome području.

Na ljestvici gradova koji pak bilježe najveću nezaposlenost među deset se nalaze i dva grada s područja Zagrebačke županije, Jastrebarsko koje je na šestom mjestu, te Zaprešić koji je sedmi. Upravo zbog toga odlučili smo porazgovarati s čelnim ljudima ovih gradova, Zvonimirom Novoselom i Željkom Turkom koji su za naš portal podijelili svoje zadovoljstvo ovakvim rezultatima.

Zvonimir Novosel: Vjerujem kako će te brojke biti i bolje

Prošle godine u ožujku Jastrebarsko je imalo 328 nezaposlenih osoba, dok je u istom razdoblju ove godine ta brojka iznosila 273, čime je ostvaren pad nezaposlenosti od 16,6 posto.

-Treba iskreno i pošteno reći da niti jedan gradonačelnik i grad ne može samostalno utjecati na takve trendove, jer oni su posljedica i nekih gospodarskih kretanja, no ono što sam siguran je da smo mi i našim dijelom kojim možemo utjecati na takve rezultate kroz poticanje razvoja gospodarstva kroz subvencije i razvoj naše gospodarske zone. Naravno, da sam sretan što je situacija takva. No, i kada je tako dobro uvijek može biti i bolje, jer svaki nezaposleni je problem društvu- ispričao nam je gradonačelnik Jastrebarskog, Zvonimir Novosel.

Ono što naročito raduje gradonačelnika je činjenica kako se broj zaposlenih u gospodarskoj zoni u nazad posljednje dvije godine udvostručio.

-Tamo sada radi preko 1000 ljudi, što je za naš Grad velika brojka. Investicije koje su se tamo dogodile rezultat su i gradskih potpora, ali i svih onih drugih stvari kojima se ubrzala gradnja tih postrojenja. Naravno, potičemo i malo poduzetništvo i obrtništvo, kroz subvencioniranje poljoprivrednika, OPG-ova, malih obrtnika. Ono što je važno za reći je da je država kroz mjere reformi porezne politike na teret gradova olakšala građanima, pa je to i naš doprinos iz našeg proračuna smanjenjem prihoda koji se nadam slio u džepove građana ili otvorio mogućnost novog zapošljavanja- rekao je Novosel.

Željko Turk: Ovim podatkom možemo biti zadovoljni

Mjesto ispod Jastrebarskog je Zaprešić koji je lani imao 620 nezaposlenih, dok ih je sada 518 što je pad nezaposlenosti od 16,4 posto.

-Stupanj zaposlenosti jedan je od najvažnijih parametara razvoja društva. Od 1995. godine otkada Zaprešić ima status grada imamo najmanju nezaposlenost. Svaki nezaposleni je problem, ali uvažavajući situaciju i aktualni trenutak ovim podatkom možemo biti zadovoljni. Temelj kvalitetne zaposlenosti je blizina Zagreba, ali i dobri gospodarski programi koji su vezani uz sami grad- istaknuo je gradonačelnik Zaprešića Željko Turk.

-Ono što sada želim reći je da sada prelazimo na jedan drugi problem, a to je problem nedovoljnog kadra u nekim specifičnim djelatnostima što mi u Gradu već osjećamo, zbog čega svi zajedno s obrazovnim sustavom i mjerama vezanim uz samozapošljavanje ili novo zapošljavanje u prekvalifikaciji naših je novi zadatak kako bismo mogli biti spremni na nove izazove- zaključio je Turk.

Objavljeno u Zaprešić
Stranica 1 od 2

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
info@01portal.hr
091/576-4485

Nedavne vijesti