fbpx

Subota, 09 Ožujak 2019 12:04

FOTO: U Zaprešiću otvorena sportska ambulanta Istaknuto

Napisao/la Dražen Mufić

Nakon nedavnog otvorenja logopedske ambulante, Zaprešić je od danas bogatiji za još jednu zdravstvenu uslugu. U sklopu Zdravstvenog centra Sjever danas je otvorena, a od ponedjeljka kreće s radom, sportska ambulanta u kojoj se mogu obaviti pregledi sportaša te pregledi iz područja medicine rada, obiteljske medicine, a uskoro i fizikalna terapija te rehabilitacija.

Sportsku ambulantu otvorio je gradonačelnik Zaprešića Željko Turk, a na otvorenju su bili i njegovi zamjenici te čelnici Gradskog vijeća, a zahvalu svima uputio je i predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Zaprešića Vladimir Pavetić. 

-Čast mi je pozdraviti vas u ime gotovo 30 športskih udruga i 3 000 njihovih članova u rasponu godina od 5 do plus 60. Hvala svima koji su se uključili i omogućili da imamo ovu ustanovu u Zaprešiću. Ovo je drugi pokušaj sa sportskom ambulantom i mislim da će ona trajati puno duže od prve ambulante koja je otvorena u sportskom centru Zaprešić prije dvadesetak godina- rekao je Pavetić.

Nova zdravstvena ustanova radit će u sklopu Zdravstvene ustanove za medicinu rada i sporta „Vaš pregled“, a njen ravnatelj Tomislav Madžar istaknuo je brojne prednosti koje će njihov tim donijeti građanima Zaprešića. Gradonačelnik Željko Turk podsjetio je kako današnji sportaši trebaju odgovorne liječnike i vrhunske preglede jer su fizički napori sve veći.

Na kraju službenog otvorenja plesni par Akrobatskog rock and roll kluba Bistra, Roko i Magdalena, pokazali su kako se ples i glazba stapaju sa sportom… 

 

 

 

 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti