fbpx

Srijeda, 06 Ožujak 2019 08:32

FOTO: DVD Ivanec imao je jednu od najzahtjevnijih godina

Napisao/la Dražen Mufić

DVD Ivanec iza sebe ima jednu od najzahtjevnijih godina u povijesti. Svi se još sjećaju orkanskog nevremena koje je prouzročilo bujice s padina Medvednice i Ivanec u nekoliko minuta o cijelosti je potopilo, ulice razrovalo, aute, prikolice , čak i cijele manje objekte odnijelo…

Apokalipsa je to koja se događa jednom u stotinu godina, situacija koju se teško može spriječiti, ali sve zaprešićke službe pokazale su kako se brzo mogu otkloniti posljedice. Upravo toj temi bila je posvećena ova skupština DVD-a Ivanec na kojoj su svim mještanima, udrugama i pravnim osobama uručene zahvalnice za nesebičan trud i zalaganje u spašavanju imovine i života građana Ivanca.

-Članovima DVD-a Ivanec, vodstvu DVD-a Ivanec, mještanima Ivanca i svim službama koje su dvadesetak dana djelovale na području Ivanca odajem dužno poštovanje na požrtvovnosti- rekao je izaslanik gradonačelnika Zaprešića i zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe i Vatrogasne zajednice Grada Zaprešića Damir Čičko. 

Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Ivanec Zdenko Poljski zahvalio je u ime svih mještana na svekolikoj pomoći koju su svi pružili u tim teškim trenucima. 

 

 

 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti