fbpx

Ponedjeljak, 11 Ožujak 2019 10:14

Za 120. godišnjicu DVD Buševec dobiva novi Vatrogasni dom

Napisao

Grad Velika Gorica značajnu pažnju posvećuje vatrogascima koji su tu za svaku nezgodu koja se nadvije nad Turopoljem. Svi još uvijek pamte njihov nesebičan angažman za vrijeme katastrofalne poplave 2010. godine, ali i za vrijeme plavljenja Čičke Poljane. Njihov trud i angažman cijeni se i vrednuje, što kroz nabavku opreme, ali i ulaganje u njihove domove gdje obavljaju svoje djelatnosti.

Tijekom proteklih tjedana nova vatrogasna vozila dobili su DVD Turopolje i DVD Lomnica, a novi Vatrogasni dom dobit će DVD Buševec, koji sljedeće godine slavi 120 godina neprekinutog rada i djelovanja. Ugovor o pravu građenja novog Vatrogasnog doma u Buševcu za vrijeme subotnje Skupštine potpisali su gradonačelnik Dražen Barišić i predsjednik DVD-a Buševec Kristijan Horvačić.

-To je još jedan korak u ukupnom opremanju i ulaganju u naše velikogoričke vatrogasne snage- istaknuo je gradonačelnik Barišić, uz kojeg su skupštini nazočio i predsjednik Gradskog vijeća Neven Karas te dogradonačelnik Ervin Kolarec. 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti