fbpx

Nedjelja, 10 Ožujak 2019 19:43

Školu plivanja po prvi puta pohađaju u svome gradu Istaknuto

Napisao

Prije gotovo tri mjeseca u Velikoj Gorici je otvoren Gradski bazen, koji je do 2018. godine bio potpuno besplatan za korištenje. Kroz prošla dva mjeseca, bazenom je prolazilo do 2 500 ljudi, a trenutno se uz šest programa, provodi i Škola plivanja za sve učenike trećih razreda osnovnih škola s goričkog područja. Mališane je obišao i gradonačelnik Dražen Barišić sa svojim zamjenicima Krešimirom Ačkarom i Ervinom Kolarcem.

-Ovo je prva Škola plivanja na našem bazenu. Djeca u nazočnosti svojih profesora uživaju i uvježbavaju tehnike plivanja- kazao je gradonačelnik Barišić, koji je zadovoljan odazivom građana na bazen.

-Ovaj naš kompleks dobit će nove sadržaje. Uskoro nas očekuje wellnessa i fitnessa, a očekuje se i otvaranje ugostiteljskog objekta. Također, intenzivno radimo i na vanjskim bazenima- otkrio je gradonačelnik Dražen Barišić.

Trenutno se na bazenu provodi šest programa, a voditelj bazena Darko Ćopić otkrio nam je kako bazen koriste i dva plivačka te dva kluba sinkroniziranog plivanja.

-Imamo pet programa za djecu i jedan za umirovljenike. Popunjenost programa je maksimalna tako da već sada imamo liste čekanja- rekao je Ćopić.

Budući da je popunjenost bazena i više nego zadovoljavajuća, ako imate želju za plivanjem najbolje vrijeme za odlazak do Gradskog bazena je u prijepodnevnim satima kada je najmanja gužva. Inače, radno vrijeme bazena radnim danom je od 6 do 22 sata, dok vikendom radi od 9 do 19 sati. 

 

 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti