fbpx

Ponedjeljak, 04 Ožujak 2019 12:25

Ribnica dobila novo autobusno stajalište

Napisao/la Redakcija

Završeni su radovi na izgradnji autobusnih stajališta u Ulici domovinske zahvalnosti u naselju Ribnica, na glavnoj prometnici koja povezuje Veliku Goricu i Posavinu. Dosadašnja autobusna stajališta nalazila su se u oštrom, nepreglednom zavoju i kao takva predstavljala opasnost za sve sudionike u prometu, posebno za školsku djecu.

Završetkom radova na uređenju novih autobusnih stajališta značajno je povećan stupanj sigurnosti prometa, a korisnici javnog prijevoza dobili su propisno uređena autobusna stajališta. Radove koji su iznosili oko 300 tisuća kuna izveli su djelatnici tvrtke VG Komunalac.

Iz Grada najavljuju kako se uređenje autobusnih stajališta nastavlja i dalje.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti