fbpx

Srijeda, 07 Studeni 2018 12:07

FOTO: Potekla voda goričkim bazenom - krajem studenoga i službeno otvorenje Istaknuto

Napisao

Radovi na Gradskom bazenu ušli su u završnu fazu. Danas je započelo punjenje velikog bazena vodom, što bi trebalo potrajati do subote. Završni je to čin radova i priprema za skorašnje otvaranje. Kako bi do toga i došlo potrebno je odraditi tehničke preglede kako bi se potvrdilo da je Gradski bazen spreman za otvorenje.

-Ima tu još dosta tehničkih pretpostavki koje treba zadovoljiti. Samo otvorenje očekujemo krajem mjeseca, do kada treba napraviti sva potrebna testiranja, jer tu je potrebno uspostaviti kemijske i druge procese oko kvalitete vode. Želimo našim sugrađanima osigurati najsigurnije okolnosti kako bi mogli uživati u vodenim sportovima- kazao je prilikom današnjeg obilaska bazena gradonačelnik Dražen Barišić.

Inače, Grad Velika Gorica uz dva zatvorena bazena na ljeto sljedeće godine planirati krenuti i u izgradnju velikog olimpijskog bazena, čime bi bila zaokružena cijela slika toga kompleksa smještenog uz Srednju školu. 

 

 

 

 

 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti