fbpx

Petak, 08 Ožujak 2019 13:28

FOTO: Gradski čelnici ženama čestitali njihov dan

Napisao

Povodom Međunarodnog dana žena, gradonačelnik Dražen Barišić i njegovi zamjenici Krešimir Ačkar i Ervin Kolarec već tradicionalno su na platou Tržnog centra dijelili jaglace svim ženama čestitavši im tako njihov dan.

-Na taj način im se zahvaljujemo, no to treba činiti svakog dana za sve ono što nam pružaju u svakodnevnim životima, stoga pozivam sve Velikogoričane da to čine ne samo danas, nego i tijekom svih ostalih dana u godinu- kazao je gradonačelnik Dražen Barišić.

Uz gradsko vodstvo pripadnicama nježnijeg spola ruže su dijeli pripadnici Mladeži HDZ-a predvođeni predsjednikom Andrijom Rotimom, BM 365- Stranka rada i solidarnosti na čelu s predsjednikom Zvonkom Kunićem, a žena su prigodne cvjetove dijelili i HNS s novoizabranim predsjednikom Željkom Ćosićem te pripadnici SDP-a.  

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti