fbpx

Četvrtak, 11 Listopad 2018 10:45

Završili radovi u Ulici dr. Franje Tuđmana, u tijeku uređenje igrališta u Bestovju

Napisao

Proteklih dana završili su radovi na rekonstrukciji Ulice dr. Franje Tuđmana. Tom je prilikom ulica presvučena novim slojem asfalta, a uređeni su nogostupi i biciklističke staze s obje strane ceste, kao i radovi na izvedbi oborinske kanalizacije. Također, na tom dijelu ulice uvedena je i nova LED rasvjeta, kao i uređen okoliš, koji se u budućnosti planira hortikulturno urediti.

Isto tako završili su i radovi na dosadašnjem makadamskom parkiralištu uz novi dio Svetonedeljskog groblja, gdje je uređeno 89 parkirnih mjesta s pristupnom prometnicom i pripadajućim nogostupima.

-U pripremi je i izvedba nove LED javne rasvjete koja će biti postavljena do kraja tekuće godine- poručio je gradonačelnik Dario Zurovec.

Završetkom ovih radova, sve su aktivnosti prebačene u Bestovje, gdje su u tijeku radovi na postavljanju manjeg dječjeg igrališta, gdje će uz postavljanje dječjih sprava i klupa, biti uređena i pješačka staza.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti