fbpx
Nedjelja, 05 Kolovoz 2018 14:03

Vijenci i svijeće ispred Spomen obilježja poginulim braniteljima Svete Nedelje

Napisao/la Redakcija
Vijenci i svijeće ispred Spomen obilježja poginulim braniteljima Svete Nedelje Grad Sveta Nedelja

5. kolovoza 1995. godine na kninskoj tvrđavi zavijorila se hrvatska zastava označavajući završetak vojno-redarstvene operacije Oluja, koja je bila temelj za izgradnju samostalne i demokratske Republike Hrvatske.

U ime Grada Svete Nedelje, Gradskog vijeća kao i braniteljskih udruga, zamjenica gradonačelnika Marija Hršak i predsjednik Gradskog vijeća Matej Vrdoljak položili su vijenac i zapalili svijeće ispred Spomen obilježja poginulim braniteljima Svete Nedelje na Svetonedeljskom groblju povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, te Dana hrvatskih branitelja. Počast su također odali predsjednici i članovi braniteljskih i ostalih Udruga s područja Grada Svete Nedelje. 

-Posebnu zahvalnost iskazujemo svim hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima koji su svoje živote utkali u temelje samostalne Republike Hrvatske- poručilo je tom prilikom vodstvo Svete Nedelje.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti