fbpx
Nedjelja, 12 Kolovoz 2018 13:16

Radovi u Ulici dr. Franje Tuđmana, Školskoj ulici te na uređenju parkirališta kod groblja idu svojim tokom Istaknuto

Napisao

Bez obzira na velike vrućine, radovi na širem području Svete Nedelje napreduju planiranom dinamikom. Najintenzivnije se radi na rekonstrukciji Ulici dr. Franje Tuđmana, Školske ulice u Strmcu te na uređenju parkirališta uz novi dio groblja.

Najveće gradilište je ono u Ulici dr. Franje Tuđmana, gdje su u tijeku radovi na izvedbi nogostupa i biciklističke staze s obje strane ceste, rekonstrukciji i postavi novog asfaltnog kolnika, kao i radovi na izmjeni rasvjete odnosno postavljanju nove LED rasvjete. 

-Na prvom djelu kod benzinske pumpe do skretanja za Ljubljansku ulicu izvedena je oborinska kanalizacija, betonski parapet, nogostup i zelena površina. U sljedeća tri tjedna u planu je dovršetak dotičnog dijela ulice nakon čega se nastavlja s izvođenjem radova na preostalom dijelu ulice do rotora kod Hoto Vila- kazao je gradonačelnik Dario Zurovec.

Završetak radova u Školskoj ulici do 24. kolovoza

Radovi u Školskoj ulici u odmakloj su fazi, te se završetak kompletne rekonstrukcije ulice očekuje 24. kolovoza. Uz završne radove asfaltiranja, previđena je i izvedba kolnika u cijeloj duljini ulice, a također radi se i na postavljanju javne rasvjete.

31. kolovoza završetak radova na parkiralištu uz novi dio groblja

Osim radova na rekonstrukciji ovih ulica, radi se i na novom parkiralištu uz novi dio groblja, gdje su u tijeku radovi na završetku postavljanju betonskih cestovnih rubnjaka i betonskih opločnika na novim parkirališnim mjestima. Kompletni radovi trebali bi završiti do 31. kolovoza.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti