fbpx

Petak, 21 Rujan 2018 09:35

Priznanja za udruge koje su doprinijele promociji Svete Nedelje

Napisao/la Redakcija
Priznanja za udruge koje su doprinijele promociji Svete Nedelje Grad Sveta Nedelja

Gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec uručio je prigodna priznanja udrugama koje su se tijekom ove godine istaknule svojim rezultatima i djelovanjem. Priznanja su tako dodijeljena Lovri Novoselu, članu Šahovskog kluba Sveta Nedelja, Kuburaškom društvu Gromovnik, Povijesnoj postrojbi Svetonedeljska Garda Petar II Erdödy te Udruzi Twirling-mažoretni klub Sveta Nedelja.

-Izuzetno mi je drago danas primiti, ali i nagraditi, udruge i pojedince koji su svojim zalaganjem doprinijeli uspjehu grada Svete Nedelje, kao i svom osobnom uspjehu. U budućim razdobljima želim vam da uživate u onome što radite, te vam svima još jednom od srca čestitam– istaknuo je gradonačelnik, koji je potom zajedno s nagrađenima u prostorijama Centra za posjetitelje Grada Svete Nedelje otkrio novo izloženu lutku s odorom Svetonedeljske garde, koja će od sada činiti stalni postav galerijskog dijela.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti