fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Klupice prijateljstva
Ponedjeljak, 18 Lipanj 2018 09:20

Sveta Nedelja dobila klupice prijateljstva

U sklopu akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“ Koordinacijski odbor akcije „Grad Sveta Nedelja – prijatelj djece“ pripremio je zanimljivu akciju za poboljšanje međusobnih odnosa vrtićanaca i učenika i s ciljem prevencije međuvršnjačkog nasilja. Naime, u tijeku je izrada klupica prijateljstva rađenim od paleta i s motivacijskim napisima koje potiču pozitivna djelovanja i odnose prema samom sebi i drugima.

Klupicama su obuhvaćeni svi vrtići i školski objekti u Svetoj Nedelji, njih dvanaest. Za sada su gotove dvije klupice u Dječjem vrtiću Slavuj u Strmcu i Dječjem vrtiću Osmijeh. Klupice su uredila vrtićka djeca sa svojim tetama, dok će one u školama oslikati učenici s nastavnicima.

Osim ove lijepe aktivnosti Koordinacijski odbor akcije „Grad Sveta Nedelja – prijatelj djece“ pripremio je i okvirni vremenik i plan aktivnosti za Dječji tjedan koji se nalazi na stranicama Grada pa pozivamo sve sudionike akcije kao i one koji to žele postati da ga pogledaju.

Objavljeno u Sveta Nedelja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti