fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Festival ljubavne poezije, glazbe, meda i vina

Protekle subote u dvorcu obitelji Erdödy u Kerestincu održan je šesti po redu Festival ljubavne poezije, glazbe, meda i vina, u organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Svetoj Nedelji. Festival je tradicionalna svetonedeljska kulturna manifestacija koja se odvija u sklopu Svetonedeljskog kulturnog ljeta, i to u atriju dvorca u Kerestincu. I ove godine na manifestaciji su predstavljeni pjesnici, likovni i glazbeni umjetnici, a mogli su se degustirati proizvodi od vina i meda.

Na 6. festivalu ljubavne poezije, glazbe, meda i vina sudjelovali su članovi Književnog odjela svetonedeljskog ogranka Matice hrvatske te književnici Borben i Ljerka Vladović. Ogranak Matice hrvatske u Jastrebarskom svojom je poezijom zastupala ugledna književnica i pjesnikinja Sonja Zubović, koja je o Festivalu i svom nastupu rekla: "Uvijek je zadovoljstvo doći u Svetu Nedelju i uživati u divnoj atmosferi uz poeziju, glazbu, med i vino. Veseli me svaki projekt kojem je cilj afirmacija pjesništva pa i ovom prilikom čestitam ogranku Matice hrvatske iz Svete Nedelje na odličnoj ideji i trudu kod organizacije ovog Festivala."

U sklopu Festivala otvoren je i treći dio izložbe "Susreti IV" na kojoj su izloženi radovi likovnih umjetnika u organizaciji ogranaka Matice hrvatske iz Samobora, Zaprešića, Svete Nedjelje i Jastrebarskog. Na izložbi se nalaze i slike jaskanskog slikara Josipa Falice, člana Predsjedništva Ogranka Matice hrvatske u Jastrebarskom.

Objavljeno u Događanja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti