fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Dječji vrtić Sveta Nedelja

Nakon što je prošlog tjedna potpisan Ugovor o energetskoj obnovi Osnovne škole Sveta Nedelja čime će se ostvarivati ušteda do 68 posto, na drugim gradskim objektima radovi energetske obnove u odmakloj su fazi. Gradonačelnik Dario Zurovec u pratnji zamjenice Marije Hršak i predsjednik Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Vladimirom Tuwegom obišao je spomenute radove, koji napreduju planiranom dinamikom, te bi trebali biti gotovi u planiranom roku.

-Vrlo smo zadovoljni jer radovi teku prema planu i sve će biti gotovo na vrijeme što znači da će djeca neometano moći polaziti vrtić kao i svake godine do sada. Samo što će od sada prostor biti puno ugodniji za boravak, a režije znatno niže- putem društvene mreže o spomenutim radovima napisao je gradonačelnik Zurovec.

Objavljeno u Sveta Nedelja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti