fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Anica Magdalenić

U svetonedeljskoj Gradskoj vijećnici jučer je i službeno potpisan ugovor o energetskoj obnovi Osnovne škole Sveta Nedelja, čija je ravnateljica Anica Magdalenić i potpisala ugovor s direktorom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Dubravkom Ponošom. Prilikom potpisivanja ugovora nazočnima su se između ostalog uz potpisnike ugovora obratili i zamjenik gradonačelnika Davor Nađi uz kojeg je bila i zamjenica Marija Hršak, te zamjenik župana Zagrebačke županije Hrvoje Frankić.

Navedenim ugovorom ostvareno je više od 3,6 milijuna kuna (s PDV-om) bespovratnih sredstava od Fonda, dok preostali iznos od 5,4 milijuna kuna u polovičnom iznosu osiguravaju Grad Sveta Nedelja i Zagrebačka županija. Radovi na energetskoj obnovi bit će prvi veći radovi nakon 2000.- te godine.

-Navedeni radovi uvelike će pridonijeti materijalnom i prostornom stanju, poboljšanju uvjeta rada, a time i zadovoljstvu učenika i profesora. Rekonstrukcijom škole, uvelike će se pridonijeti uštedi, odnosno smanjenju troškova energenata- kazala je ravnateljica Osnovne škole Sveta Nedelja Anica Magdalenić.

Direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš, istaknuo je da će se ovim projektom ostvariti do 68 posto energetske uštede, a time i novaca koje škola može preusmjeriti u podizanje kvalitete obrazovanja.

-Ovim projektom brinemo i o zaštiti okoliša, podizanju kvalitete boravka djece i nastavnika u prostorima škole- zaključio je Ponoš.

Objavljeno u Sveta Nedelja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti