fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Školska ulica

Bez obzira na velike vrućine, radovi na širem području Svete Nedelje napreduju planiranom dinamikom. Najintenzivnije se radi na rekonstrukciji Ulici dr. Franje Tuđmana, Školske ulice u Strmcu te na uređenju parkirališta uz novi dio groblja.

Najveće gradilište je ono u Ulici dr. Franje Tuđmana, gdje su u tijeku radovi na izvedbi nogostupa i biciklističke staze s obje strane ceste, rekonstrukciji i postavi novog asfaltnog kolnika, kao i radovi na izmjeni rasvjete odnosno postavljanju nove LED rasvjete. 

-Na prvom djelu kod benzinske pumpe do skretanja za Ljubljansku ulicu izvedena je oborinska kanalizacija, betonski parapet, nogostup i zelena površina. U sljedeća tri tjedna u planu je dovršetak dotičnog dijela ulice nakon čega se nastavlja s izvođenjem radova na preostalom dijelu ulice do rotora kod Hoto Vila- kazao je gradonačelnik Dario Zurovec.

Završetak radova u Školskoj ulici do 24. kolovoza

Radovi u Školskoj ulici u odmakloj su fazi, te se završetak kompletne rekonstrukcije ulice očekuje 24. kolovoza. Uz završne radove asfaltiranja, previđena je i izvedba kolnika u cijeloj duljini ulice, a također radi se i na postavljanju javne rasvjete.

31. kolovoza završetak radova na parkiralištu uz novi dio groblja

Osim radova na rekonstrukciji ovih ulica, radi se i na novom parkiralištu uz novi dio groblja, gdje su u tijeku radovi na završetku postavljanju betonskih cestovnih rubnjaka i betonskih opločnika na novim parkirališnim mjestima. Kompletni radovi trebali bi završiti do 31. kolovoza.

Objavljeno u Sveta Nedelja
Subota, 23 Lipanj 2018 19:50

Radno u Školskoj ulici i Ulici Siget

Najznačajniji građevinski radovi na području Svete Nedelje trenutno se izvode u Školskoj ulici u Strmcu te u Novakima u Ulici Siget koja se temeljito rekonstruira. Kako napreduju radovi na ovim gradilištima gdje je ukupna investicija veća od 4 milijuna kuna obišao je i gradonačelnik Dario Zurovec.

U Školskoj ulici u Strmcu trenutno su u tijeku radovi na nogostupu, izradi parkirališnih mjesta, oborinskoj odvodnji te rekonstrukciji kolnika u duljini od 390 metara. Vrijednost cjelokupne investicije je 2 880 000,00 kuna. Završetak radova predviđen je za kraj kolovoza kako bi svetonedeljske školarce početkom nove školske godine dočekao novi i sigurniji prilaz školi.

U Ulici Siget izvode se radovi na obostranom nogostupu, oborinskoj odvodnji te autobusnom ugibalištu. Vrijednost radova je 1 266 000,00 kuna, a završetak istih predviđen je za kraj kolovoza.

Objavljeno u Sveta Nedelja

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec u prisutnosti svojih zamjenika obišao je početak radova na izgradnji Školske ulice u Strmcu. Riječ je o vrlo važnom projektu čime će mještani ovog naselja nakon 25 godina dobiti dvosmjernu ulicu s malim kružnim tokom, obostranim nogostupom, biciklističkom stazom, parkirnim mjestima te novom rasvjetom.

Radovi će se u početku odvijati od ulice Vladimira Nazora i promet će biti propuštan koliko god će to biti moguće uz omogućen prilaz školi sa suprotne strane, dok će se radovi na dijelu ispred same škole izvoditi po završetku školske godine.

Objavljeno u Sveta Nedelja

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti