fbpx
Utorak, 19 Lipanj 2018 11:56

Gradonačelnik Dario Zurovec primio i nagradio najuspješnije učenike

Napisao
Gradonačelnik Dario Zurovec primio i nagradio najuspješnije učenike Grad Sveta Nedelja

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec i njegova zamjenica Marija Hršak primili su najuspješnije učenike Osnovne škole Sveta Nedelja i Vladimira Deščaka. Gradonačelnik Zurovec nije krio zadovoljstvo izvrsnim rezultatima koje su ostvarili učenici.

-Ulaganje u obrazovanje ono je na što moramo biti ponosni i na čemu moramo ustrajati- istaknuo je Zurovec, poručivši kako će osnovnoškolci ove godine dobiti besplatne udžbenike, radne bilježnice, likovne mape, radne kutije za tehničku kulturu te atlase za 5. razrede.

Sukladno Odluci o dodjeli javnih priznanja Grada Svete Nedelje, po prvi puta su najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima dodijeljene zahvalnice i priznanja, kao i novčane nagrade. Zaslužena priznanja primilo je 39 učenika, dok je zahvalnice primilo 11 mentora.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti