fbpx

Četvrtak, 08 Studeni 2018 13:29

U OŠ Milana Langa u sklopu Škole za život zaživjela uporaba tableta Istaknuto

Napisao/la Redakcija
U OŠ Milana Langa u sklopu Škole za život zaživjela uporaba tableta Grad Samobor

Nakon što su stvoreni svi osnovni preduvjeti, poput odabira operatera, prikupljenih roditeljskih suglasnosti, umetanja kartica i provjera ispravnosti, danas je u Osnovnoj školi Milana Langa u Bregani i službeno počelo krištenje tableta dobivenih od Ministarstva u sklopu eksperimentalnog programa Škola za život.

Prvi su sa tabletima radili učenici 1. c razreda i njihova učiteljica Aleksandra Gudlin Mićić. Upoznali su osnovne značajke samog tableta, a u dolazećim danima iskoristit će mogućnosti digitalnih alata koji su im na raspolaganju.

-Ne treba uopće napominjati koliko je današnji sat izazvao osmijeha na licima naših najmlađih učenika- izjavio je ravnatelj škole, Igor Matijašić.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti