fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: stk samobor

Stolnoteniski klub Samobor preselio je u prostorije bivše SAME, gdje će od sada samoborski stolnotenisači i ljubitelji stolnog tenisa trenirati, ali i igrati domaće utakmice.

Na svečanosti u povodu preseljenja članove i nazočne goste pozdravio je predsjednik kluba Krunoslav Znika, nakon čega su zgodnu pjesmicu o ping-pongu Jože Prudeusa otpjevali najmlađi stolnotenisači sa svojom trenericom Ivanom Medvedović. Otvorenju novih prostorija nazočili su i predsjednik i tajnica Samoborskog športskog saveza Miro Kelečić i Marijana Radek, pročelnik Juro Horvat i zamjenik župana Hrvoje Frankić, koji su im poželjeli puno sportskih uspjeha ubuduće.

Premijeru u novim prostorijama samoborski stolnotenisači imali su protiv ekipe Zaboka, koju je mlada domaća ekipa u sastavu Vjekoslav Nemec, Luka Mateša i Petar Znika svladala u susretu prvog kola 1. HL- Zapad s 4:3.

Objavljeno u Sport

Stolnoteniski klub Samobor proslavio je pedeseti rođendan. Sve je započelo kroz radničke sportske igre kada je na inicijativu Josipa Leopolda i Ivana Medvedovića osnovan i stolnoteniski klub. 

O tim počecima, kao i o svim rezultatima i igračima koji su prošli kroz klub može se od sada pročitati i u monografiju koja je izašla tim povodom i predstavljena je na svečanosti kojom je proslavljeno pet desetljeća Stolnoteniskog kluba Samobor. Monografiju je predstavio njezin izvršni urednik Edi Kirschenheuter, naglasivši kako je ona tek kronološki presjek bogate povijesti stolnog tenisa u Samoboru i kluba do današnjih dana.

-Materijala, podataka i dokumentacije ima i puno više, ali to će morati ostati za neku buduću obljetnicu- istaknuo je Kirschenheuter.

Na proslavi su se okupile sve generacije kluba, od najmlađih uzrasta, bivših stolnotenisača i stolnotenisačica, trenera i prijatelja ovoga sporta, kojima su se pridružili i predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zlatko Pospiš, gradski pročelnik Juro Horvat, predsjednik i tajnica Samoborskog športskog saveza, Miro Kelečić i Marijana Radek, zamjenik župana Zagrebačke županije Hrvoje Frankić te brojni drugi uzvanici i gosti.

Objavljeno u Sport

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti