fbpx

01Portal - Prikazujem sadržaj po oznakama: Projekt Nisi sam

Gradsko društvo Crvenog križa Samobora dobilo je nepovratna sredstva od Ministarstva rada i mirovinskog sustava za projekt „Zaželi – program zapošljavanja žena u lokalnoj zajednici“. Ugovor vrijedan više od 2, 5 milijuna kuna u resornom ministarstvu potpisala je ravnateljica Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika, Anica Francetić Kufrin.

Kroz samoborski projekt „Nisi sam – program zapošljavanja žena kroz uslugu pomoći i njege za starije i nemoćne“ koji će se provoditi narednih 26 mjeseci Crveni križ Samobora, Svete Nedelje i Stupnika, moći će zaposliti 12 gerontodomaćica i koordinatora programa. Oni će se brinuti o 60 korisnika usluga pomoći i njege. Crveni križ će u narednih mjesec dana korisnike programa odabrati u suradnji s Centrom za socijalnu skrb u Samoboru, a gerontodomaćice u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje. Gerontodomaćice će obavljati poslove pomoći o njege u kući, ovisno o potrebi korisnika.

Potpisivanju ugovora prisustvovale su zamjenice gradonačelnika Svete Nedelje i Samobora, Marija Hršak i Sanja Horvat Iveković jer oba grada podupiru ovaj vrijedan projekt.

Objavljeno u Samobor

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti