fbpx

Ponedjeljak, 07 Siječanj 2019 12:21

Ivanić-Grad bi ovog proljeća trebao zasvijetliti u novom ruhu Istaknuto

Napisao

Kako bi se povećala sigurnost svih sudionika u prometa te na ostalim javnim površinama, povećanje energetske učinkovitosti te povećanje učinkovitosti sustava održavanja i upravljanja javnom rasvjetom, razlog su što će se ove godine na cijelom području Ivanić-Grada zamijeniti sva stara rasvjetna tijela, novom LED rasvjetom. Zeleno svjetlo za provedbu ove investiciju dalo je i Gradsko vijeće.

-Ono što je važno za naše građane je to što to neće dodatno koštati, već će se cijela ova investicija financirati iz ušteda. Procijenjeno je da će u sljedećih jedanaest godina kroz uštede u cijeni koštanja električne energije isplatiti cijela investicija. Ona između ostaloga, obuhvaća ugradnju kvalitetnih lampi, a za cijelo vrijeme projekta koje je gotovo jedanaest godina osigurava se garancija za te lampe- ispričao je gradonačelnik Javor Bojan Leš, te napominje kako Ivanić- Grad kao investitor na izvođača prebacuje svu odgovornost za kvalitetu lampi, ali i na samo održavanje sustava javne rasvjete.

Cijeli projekt čija je ukupna vrijednost 11,2 milijuna kuna trebao bi prema riječima gradonačelnika Javora Bojana Leša završiti do 1. svibnja, kada bi Ivanić-Grad trebao zasvijetliti u novom ruhu.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti