fbpx

Petak, 08 Veljača 2019 12:48

37- godišnjak u kući stvorio improvizirani prostor za uzgoj marihuane

Napisao/la Redakcija
37- godišnjak u kući stvorio improvizirani prostor za uzgoj marihuane PUZ

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Sumnja se da je tijekom 2018. godine pa sve do 7. veljače na području Ivanić Grada u obiteljskoj kući i drugim prostorijama neovlašteno proizveo i preradio 2,5 kilograma marihuane.

U potkrovlju kuće izradio je improvizirani prostor u koji je ugradio grijalicu i ventilator, te tako stvorio uvjete za uzgoj marihuane. Sušio ih je također u potkrovlju kuće te u potkrovlju staje, dok je osušene cvjetove sjeckao mikserom i tako ih pripremao za preprodaju.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava dostavljena je Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti