fbpx

Četvrtak, 14 Ožujak 2019 18:37

Donosi li novoobnovljena Gradska vijećnica i više lijepih riječi?!

Napisao

-Nikad ne znamo koliko sati i minuta ostaje, a sreće nikad dosta je, jel bi sad ovaj čas prenijela ili lijepih riječi nikad dosta je- tim je citatom obnovu gradske vijećnice u kojoj je danas održana sjednica Gradskog vijeća Dugog Sela pohvalila vijećnica Mara Mamuza.

Renovirana gradska vijećnica sada pruža oku ljepši izgled, a za to je bilo potrebno tek malo. Sjednice, ali i sva ostala događanja od sada će se događati u modernom i osvježenom prostoru čime su zadovoljni svi vijećnici, ali i gradonačelnik Nenad Panian te predsjednik Gradskog vijeća Darjan Budimir koji vjeruju kako će ubuduće u vijećnici biti izgovoreno više lijepih riječi.

-Budući da smo prijavili Kulturno-informativni centar gdje će se nalaziti nova vijećnica u nadi da ćemo doći do toga projekta ovu vijećnicu smo malo osvježili što je ispalo jako lijepo- istaknuo je gradonačelnik Nenad Panian.

Izgledom novoobnovljene vijećnice zadovoljan je i predsjednik Gradskog vijeća Darjan Budimir.

-Sve sada puno ljepše izgleda. Mi predstavljamo Grad Dugo Selo i drago mi je što ćemo od sada zasjedati u ljepšem prostoru- kazao je Budimir.

Ukupna utrošena sredstva za preuređenje bila su 83 tisuće kuna. 

 

 

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti