VIDEO: Thompson najavio šestu “Krunicu Hrvata svega svijeta”

Šesta po redu "Krunica Hrvata svega svijeta" organizira se uživo na internetu u subotu 9. svibnja u 14 sati po hrvatskom vremenu.

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Šesta po redu “Krunica Hrvata svega svijeta” organizira se uživo na internetu u subotu 9. svibnja u 14 sati po hrvatskom vremenu.

Autor ove molitvene inicijative je otac Ivan Ike Mandurić koji je pozvao sve Hrvate svijeta da se pridruže istodobnoj molitvi krunice za hrvatski narod u ovome teškom vremenu pandemije koronavirusa i razornog potresa koji je pogodio Zagreb.

Predmolitelji će biti splitsko-makarski nadbiskup i metroplit mons. dr. Marin Barišić, zatim delegat za hrvatsku pastvu u Njemačkoj vlč. Ivica Komadina, voditelj HKC Canberra fra Miroslav Jelić, supružnici iz Zagreba Matija i Marta Rusan, kao i bračni par Cecilija i Marijan Borhi iz Buenos Airesa u Argentini, te pjevač Marko Perković Thompson čiju najavu donosimo u prilogu.

Prijenos krunice može se pratiti na službenoj Facebook stranici KrunicaHrvata, kao i putem YouTube kanala “Za vječnu slavu”. (IKA)

Poziv Marka Perkovića Thompsona na krunicu Hrvata svega svijeta

Gepostet von Krunica Hrvata svega svijeta am Donnerstag, 7. Mai 2020